Відомий у соціальних мережах, а також на телебаченні український енергетичний практик, майстер карток Таро та переможниця проєкту "Битви екстрасенсів" Яна Пасинкова озвучила нове пророцтво про війну в Україні.

Так, Яна Пасинкова вважає, що другий тиждень жовтня стане "історичним" для України.

Про це стало відомо завдяки свіжому ефіру на YouTube-каналі Яни Пасинкової.

Яна Пасинкова, скріншот: YouTube
Яна Пасинкова, скріншот: YouTube

"Щось уже відбулося. Є завжди але. Але щоб тиждень дійсно став історичним, потрібні ресурси обіцяного. Я думаю, що щось уже підписано, щось проговорено. І це стосується закінчення війни. Але ресурси ще не надані. Або люди ще сказали ок і підписали - вони ще нічого не зробили. Тепер мають бути конкретні вливання. І дійсно щось до нас іде. І до кінця місяця ми дізнаємося, як буде йти війна і чого чекати", - сказала вона.

Популярні новини зараз
Пенсію більше не побачите: кому із літніх українців терміново треба прийти до "Ощадбанку" Українцям відмовлятимуть у лікуванні: хто залишиться без медичної допомоги "Йде циклами, закінчиться все раптово": відомий астролог визначив, коли фінал війни Комунальні платежі дешевшають: які знижки чекають на українців
Показати ще

Також Яна Пасинкова назвала важливі для України дати 2024 та 2025 років. Вона переконана, що це може стосуватися подій на фронті.

"З 3 по 18 червня 2025 року ми там будемо з вами «садити буряки». Тут є два варіанти розвитку подій, коли його обміняють на те, що потрібно. А друга історія - не хочуть обмінювати, то «саджаємо буряки». Дуже ще цікава дата буде 6 березня 2025 року. Також з 14 по 22 серпня 2025 року - теж важливі для України дати. Щось тоді буде відбуватися", - сказала тарологиня.

Нагадаємо, скінчиться несподівано: астролог назвав остаточну дату завершення війни в Україні.

Раніше повідомлялося, "Звільнення територій та переговори": екстрасенс попередила про доленосні зміни в найближчі місяці.

Також, Софія Ротару виїхала з України та зустрілася із сином-втікачем: сиділи у ресторані, співали пісні та їли торт.