З вини співробітників лікарні жінка похилого віку опинилася за 40 миль від власного будинку, при цьому навіть не розуміючи до кінця, де знаходиться. Син був з жахом, коли дізнався, що мама у житлі незнайомців.

З 83-річною Джойс Райт сталася неймовірна ситуація, яка б багатьох налякала. Її помилково виписали з Бостонського лікарні після операції на стегні, а також відвезли в чужий будинок. З'ясувалося, що в цьому винні медичні працівники, пише dailystar.

Пацієнтка лікарні Джойс Райт, фото dailystar
Пацієнтка лікарні Джойс Райт, фото dailystar

Син Енді дізнався про помилку лише наступного дня, коли родичі іншого пацієнта знайшли Джойс у будинку своєї близької людини, тобто люди просто "помінялися будинками" на добу. Він дуже перенервував, тож помилка лікарні дорого обійшлася.

"Було темно, і моя мама приймала знеболювальне, морфін, тому, очевидно, все її трохи збивало з пантелику. Вона не зовсім розуміла, де вона була в той конкретний момент, і, очевидно, вона була дуже сонливою", - розповів Енді.

Популярні новини зараз
Міносвіти підтримало нові правила для учнів: що заборонять у школах Старшокласникам готують неочікувані зміни: більше не будуть навчатись у школах Комунальні платежі дешевшають: які знижки чекають на українців ТЦК отримає нові повноваження: зобов'яжуть приймати документ
Показати ще

Пацієнтка лікарні Джойс Райт із сином, фото dailystar
Пацієнтка лікарні Джойс Райт із сином, фото dailystar

Після жахливої ​​помилки працівників Енді боявся, що його мамі могли дати навіть неправильні ліки. Незабаром Джойс все ж таки повернули до рідного дому і зараз їй нічого не загрожує. Втім, Енді знайшов плюс у цій ситуації. Він сказав, що його мама знайшла ліжко незнайомця "зручного".

Нагадаємо, що обличчя почало обвисати, а з ока текла зелена рідина: чоловікові в ліжко залізла комаха і ледве не вбила її.

Раніше ми повідомляли, що незабаром почнеться хаос: з Китаю завезли "клопотів, що пукають", які знищують дерева.