З Рівненщини прийшли дуже дивні новини, наповнені тривогою. Невідомий зателефонував до поліції та повідомив, що їде на великій швидкості і що його переслідують поліцейські. Пізніше копам вдалося затримати водія, який був під дією наркотичних речовин.

Про це стало відомо завдяки інформації від першого заступника начальника Департаменту патрульної поліції України Олексія Білошицького у мережі Facebook.

Публікація Олексія Білошицького, скріншот: Facebook
Публікація Олексія Білошицького, скріншот: Facebook

За словами Білошицького, у Волинській області на станції патрульної поліції було затримано водія, який, за попередніми ознаками, перебував у стані наркотичного сп'яніння.

Поліція, авто, штрафи, скріншот: YouTube
Поліція, авто, штрафи, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Супермаркети порадували обвалом цін майже на 30%: що подешевшало Реформа ТЦК не скасує примусову мобілізацію: українців і далі пакуватимуть в бусики Школярам переписали навчальну програму: як зміняться уроки у 5–7 класах Нові правила вручення повісток: що тепер будуть робити поштарі
Показати ще

"Той вирішив, що втекти від поліцейських - це хороша ідея, тому рушив у напрямку Рівного. Орієнтування про втікача одразу отримали рівненські патрульні. Водій летів 150+ км/год, тому поліцейські припустили, що їхати він буде центральною вулицею міста і створили штучну пробку", - повідомив представник поліції.

Білошицький зазначає, що горе-водієві "діватися" не було куди, він зменшив швидкість і зупинився. Проходити огляд на стан наркотичного сп'яніння затриманий водій відмовився.

"Однак, всі "плюшки" за п'ять зірок погоні (Білошицький натякнув на гру GTA - ред.) все ж таки отримав", - заявив заступник начальника патрульної поліції і порекомендував "не повторювати в реальному житті" дії затриманого горе-водія.

Нагадаємо, громадський транспорт може стати безкоштовним для всіх: українців обнадіяли новою ініціативою.

Раніше повідомлялося, з водіїв струснуть півтисячі гривень за протитуманки: хто ризикує нарватися на штраф.

Також, російські дрони дедалі ближче до українських АЕС: катастрофа може статися будь-якої миті.