З Великобританії прийшли новини з нотками ревнощів та яскравої пристрасті. Одного поліцейського звільнили з правоохоронних органів, оскільки його статевий орган часто бував у колишній коханій.

Чоловік вилетів із роботи зі скандалом через те, що під час роботи ігнорував екстрені виклики, а зайнятий він був сексом із екс-дівчиною.

Про цю історію стало відомо завдяки повідомленню на сторінках британського видання DailyMail.

отруєння Скрипалів
Британська поліція

Поліцейський проігнорував виклик служби порятунку через те, що займався сексом.

Популярні новини зараз
Супермаркети порадували обвалом цін майже на 30%: що подешевшало Школярам переписали навчальну програму: як зміняться уроки у 5–7 класах Отримання повістки при відстрочці: нові правила, про які треба знати кожному Комунальні платежі дешевшають: які знижки чекають на українців
Показати ще

Констебль Стівен Остін, який служив у поліції графства Сассекс в Істборні, прийшов додому до своєї колишньої дівчини посеред дня, незважаючи на те, що був на службі. Коли пара займалася сексом, констебль отримав по рації екстрений виклик 1-го ступеня.

Після спроби пограбування магазину спалахнула жорстока сутичка і менеджер отримав кілька ударів кулаком по голові, про що було повідомлено на дисциплінарному слуханні.

Менеджер переслідував нападника і інцидент вимагав негайного реагування поліції, оскільки існувала загроза життю.

Чотири рази колеги з поліції намагалися зв'язатися з копом по рації, щоб змусити його повернутися до магазину, але нібито він ігнорував їх. Натомість, провівши в будинку близько 90 хвилин, поліцейський неквапливо вийшов з дому і повернувся на роботу.

Відомо, що дівчина, з якою поліцейський займався сексом, була колишньою. Того дня він сказав їй, що розлучився з новою дівчиною і хоче повернутися до неї. Проте за кілька днів вона побачила чоловіка з його новою коханою і заявила в поліцію.

Нагадаємо, 25-річна блондинка всього за тиждень переспала із сотнею студентів та їхніми батьками: рекорд побитий.

Раніше повідомлялося, Google "злив" чоловікові зраду його дружини: сиділа і гладила іншого.

Також, позаздрив би сам Казанова: найпристрасніші знаки Зодіаку, які зможуть приборкати будь-яку жінку.