Перед початком 2024 року багато езотериків, матриціологів, астрологів попереджали про те, що карма вдарить по кожному.

Особливо в рік Зеленого Дракона "шарахатиме" тих, хто свою карму зіпсував. І якщо ви думали, що залишилося пережити лише 2,5 місяці 2024 року і розслабитися, то експерти вже розповіли про те, що 2025 рік може виявитися ще складнішим.

Символ 2025 року, Змія, зображення: Pinterest
Символ 2025 року, Змія, зображення: Pinterest

Змія – це символ мудрості, проникливості та внутрішнього перетворення. У китайській культурі вона сприймається як двоєдина істота: з одного боку, це хитра і небезпечна персона, з іншого — символ зцілення та захисту. Змія линяє, скидаючи стару шкіру, що може бути метафорою для змін, які чекають на нас у 2025 році.

Якщо проаналізувати число 2025 з погляду нумерології, складаючи його цифри, отримуємо 9. Це число символізує завершення циклу, прощання з минулим та духовне пробудження. Дев'ятка містить у собі як позитивні, і негативні аспекти. Вона асоціюється з мудрістю, співчуттям та зростанням, але також може відображати конфлікти та руйнування старих структур.

Популярні новини зараз
У ТЦК запропонували альтернативу тим, хто не хоче потрапити на "нуль" Мінімум 2400 грн: пенсіонерам готують доплати, які залежатимуть від стажу Супермаркети порадували обвалом цін майже на 30%: що подешевшало Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах
Показати ще

Символ 2025 року, Змія, зображення: Pinterest
Символ 2025 року, Змія, зображення: Pinterest

2024 рік Дракона був наповнений імпульсивністю та непередбачуваністю. Конфлікти та нестабільність, можливо, було закладено цього року. Енергія числа 9, яка стане актуальною з приходом 2025 року, може стати каталізатором цих негативних тенденцій, що призводить до їхньої трансформації. Це не означає, що 2025 рік буде виключно поганим, але необхідно бути готовими до криз та труднощів.

Слід готуватися до нового етапу, який вимагатиме інтуїтивного сприйняття та глибокої саморефлексії. Шлях до духовного зростання супроводжуватиметься перешкодами, і важливо навчитися відпускати минуле.

Символ 2025 року, Змія, зображення: Pinterest
Символ 2025 року, Змія, зображення: Pinterest

Нагадаємо про гороскоп на жовтень-2024 для всіх знаків Зодіаку: кому Сонячне затемнення принесе колишніх, а кому подорожі.

Раніше ми повідомляли, що їм пощастить у 2025 році: 5 знаків східного гороскопу, які будуть улюбленцями Зеленої Змії.