Енні Шарлотті 26 років, і у неї дві піхви, але це майже не впливає на її сексуальне життя. "99 відсотків чоловіків навіть не здогадуються про це", – ділиться вона.

Про свій рідкісний стан дівчина дізналася, коли їй було 16. Вона прийшла до лікаря за протизаплідним засобом, а він повідомив їй, що у неї подвоєна матка, що означає – дві матки, дві шийки та дві піхви.

Про це пише New York Post.

Енні Шарлотта / фото: New York Post
Енні Шарлотта / фото: New York Post

Лікарів було здивувати складно, а ось для Енні це стало справжнім шоком. Їй здавалося, що така особливість зіпсує їй стосунки із чоловіками. Але насправді все виявилося набагато простіше.

Популярні новини зараз
Буде лише 700 грн: багатьох українців приречуть на голодну старість Резерв+ чекає масштабне оновлення: які функції стануть доступні "Немає сенсу мобілізувати": кого з чоловіків навіть не чіпатиме ТЦК Жодної "бусифікації": кого можуть мобілізувати тільки добровільно
Показати ще

"Я спала з сотнями чоловіків, і ніхто нічого не помітив. Іноді я розповідаю про це вже після сексу, і вони просто в шоці: не можуть повірити, що це можливо", – сміється Енні.

Права піхва більше, і вона як би "домінує", тому більшість чоловіків просто не помічає ліву, яка менша. Енні жартує, що чоловіки взагалі не надто уважні:

"Чесно, деякі з них навіть не знають, де клітор, не кажучи вже про те, що є друга піхва".

Енні Шарлотта / фото: New York Post
Енні Шарлотта / фото: New York Post

Коли Енні все-таки розповідає про свою особливість до сексу, чоловіки реагують нормально, хоча іноді трохи нервують. Один із її партнерів зізнався, що не знав, що робити з двома вагінами, і весь час питав, що вона відчуває.

Незважаючи на рідкість її стану, для Енні це давно не проблема. Чоловіки спочатку дивуються, але швидко звикають до цієї ідеї.

Раніше нам стало відомо про те, що росіянин з 5 дітьми вдав геєм, щоб просити притулку у Австрії: страх перед службою за причину не "проканал"

Вам буде цікаво дізнатися, чоловіки взялися колоти ботокс у мошонку: нова мода набирає обертів

Читайте також, медики з'ясували, що мастурбація покращує якість сну