Із Закарпатської області прийшли вельми тривожні новини. Справа в тому, що у Мукачівському районі 16-річному хлопцеві поліція вже повідомила про підозру у зґвалтуванні.

У Сускові на Свалявщині 16-річному парубкові повідомили про підозру у зґвалтуванні 62-річної жінки.

Про це стало відомо завдяки інформації від місцевих поліцейських, а також фотографії хлопця опублікував у мережі журналіст Глагола у мережі Telegram.

Підозрюваний, фото: Telegram
Підозрюваний, фото: Telegram

"5 жовтня до поліції звернулася жінка з одного із сіл Мукачівщини та повідомила, що її 62-річну матір побив 16-річний сусід. Поліцейські швидко знайшли хлопця, опитали його та розпочали кримінальне провадження", — йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам платитимуть додаткові 2400 грн щомісяця: як скористатися новою програмою Будуть призвані у двох випадках: нові правила мобілізації чоловіків старше 50 років Можете навіть не пробувати: які послуги недоступні чоловікам без військового документа 211 гривень за куб: українцям готують новий тарифний "сюрприз"
Показати ще

Підозрюваний, фото: Telegram
Підозрюваний, фото: Telegram

Вже за кілька днів потерпіла повідомила, що підліток не лише побив її, а й зґвалтував. Під час повторного допиту зловмисник зізнався у скоєному.

Підозрюваний, фото: Telegram
Підозрюваний, фото: Telegram

Повідомляється, що слідчі вже зібрали всі докази та повідомили молодій людині про підозру за статтями про побиття та зґвалтування. Сьогодні суд обиратиме йому запобіжний захід. За скоєне йому хлопцю, мабуть, загрожує від семи до дванадцяти років позбавлення волі.

"Підозріння за статтями про побиття та зґвалтування. Сьогодні суд обиратиме йому запобіжний захід. Який він буде - повідомлю додатково. Сподіваюся, утримання під вартою, щоб не втік за кордон. За моєю інформацією, йдеться про Романа Дзямка, жителя села Сусково" , – пише журналіст Віталій Глагола.

Нагадаємо, домашнє насильство змінює стать: жертвами все більше стають чоловіки.

Раніше повідомлялося, що троє підлітків зґвалтували 12-річного хлопчика палицею: батьки нападників отримали штраф - 850 грн.

Також, погано читав правила: підписка на стрімінговий сервіс завадила американцю подати до суду після загибелі дружини.