З Кензі Хант відбулася курйозна, але водночас жахлива ситуація. Під час відпочинку на озері вона впала з човна, а її п'яту точку затягнуло гребним гвинтом. Наслідки були страшними.

20-річній дівчині довелося пролежати у лікарні 18 днів, пише dailystar.

Кензі Хант, скріншот
Кензі Хант, скріншот

Біль після удару мав таку силу, що йому хотілося буквально померти. При цьому ситуація сталася раптово, адже Кензі просто впала з човна, але її затягло вниз, прямо до гребного гвинта, а оточуючі намагалися його врятувати.

"Моя дупа була досить сильно пошкоджена, вона була просто відкрита, я це відчувала, і всюди була кров", - згадала вона.

Популярні новини зараз
Військові обурені заявою Порошенка про начебто оборону ним Києва: «Має вибачатись перед сім’ями загиблих!» Понад 11 000 гривень на дитину: в Україні почнуть виплачувати нову допомогу За опалення платитимемо менше: українці отримали добрі новини про комуналку перед холодами Затримали після оновлення даних у "Резерв+": адвокат розповів, як діє ТЦК
Показати ще

Чоловікові, який допоміг дівчині вийти з води, довелося "збирати її дупу", бо вона була повністю розрізана. Спочатку Кензі подумала, що її ноги паралізовані, але з полегшенням виявила, що пропелер залишив їй синці, але п'ятій точці пощастило менше.

Через травми сідниць Кензі навіть знадобився калоприймач, в який збираються фекалії, що проходять через хірургічно створену стому, але вона вірить, що зможе погладшати.

Кензі Хант, скріншот
Кензі Хант, скріншот

Однак медики кажуть, що її м'яз сфінктера "просто зник", а отже, дівчині доведеться носити калоприймач мінімум рік, і не факт, що вона зможе ходити до туалету самостійно. Втім, є прогнози, що Кензі знову зможе сидіти, а попереду на неї чекає довгий шлях одужання.

Нагадаємо, що їй було 13, а вона на 25 років старша: шкільна вчителька одружилася зі своєю "зразковою" ученицею.

Раніше ми повідомляли, що 15-річна американка прочитала книгу Достоєвського і застрелила свою матір: втратила контроль через знайдені вейпи.