У Японії стався дуже тривожний випадок. Чоловікові, який просто плавав на пляжі зі своїм другом, удалося вижити після нападу дельфіна. Плавці були лише за 10 метрів від пляжу на острові Цуруга.

Такума Гото плавав із приятелем, коли вони зіштовхнулися із сексуально незадоволеним дельфіном. Спочатку тварина націлилася на його друга, а потім на нього самого, коли він поспішив на допомогу.

Про цю історію в деталях пише видання Daily Star.

Дельфін
Дельфін

"Я знав, що це не акула, але дельфін йшов просто на мене. Він напав на мене і вкусив. Дельфін продовжував на мене нападати. І я в якийсь момент подумав, що помру. Найбільше я турбувався, що мене потягне під воду і далі у море", – сказав 23-річний фінансовий працівник.

Популярні новини зараз
Не врятують навіть оновлені дані: кого з чоловіків примусово доставлять до ТЦК Багатодітних батьків чекають у ТЦК: уникнути мобілізації стало складніше Конфіскують майно без рішення суду: податковій надали широкі повноваження Літні українці загнані в глухий кут: у Мінсоцполітики анонсували перерахунок "старих" пенсій
Показати ще

На щастя, поблизу був серфер, який побачив напад. Він витяг чоловіка, на вказівному пальці якого була рана. Чоловікові довелося накласти 5 швів. Також у нього були рани на обох руках та плечах.

Море, пляж / фото: Pinterest
Море, пляж / фото: Pinterest

Доктор Саймон Аллен із проекту дослідження дельфінів у затоці Шарк-Бей заявив, що вони "дуже соціальні тварини" і висловлюють це "дуже фізичними способами".

"Так само як у людей та інших соціальних тварин, гормональні коливання, сексуальна незадоволеність чи бажання домінувати можуть змусити дельфіна завдати шкоди людям, з якими він взаємодіє", – сказав він.

Вчений попередив, що дельфіни не милі безневинні істоти. Вони сильні тварини і, навіть граючи, можуть завдати людям серйозних травм.

Нагадаємо, жінка зі США переспала з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими.

Раніше повідомлялося, кімнатні рослини приваблять щастя та багатство, якщо виберете їх за знаком Зодіаку: які квіти підходять саме вам.

Також, як почистити телефон після води: просто увімкни це відео з YouTube на максимум.