Дуже незвичайний і навіть трохи моторошний випадок із медичної практики був зафіксований у Південній Австралії. 31-річна Мел Плаканіка викликала лікарів через серйозний біль у животі, який у неї не було сил терпіти. Крім того, у дівчини відкрилася сильна кровотеча.

Медики провели численні обстеження з метою виявлення причин нездужання нарешті повідомили пацієнтці, що у неї дві вагіни. Однак це ще не все – у Мел також виявили чотири яєчники, дві шийки матки та три нирки.

Про це стало відомо завдяки свіжій публікації видання The Sun.

Мел Плаканіка, фото: The Sun
Мел Плаканіка, фото: The Sun

Спочатку дівчині заявили, що у неї виявлено пухлину поряд із маткою. У Мел почалася рання менопауза. Тільки на другому обстеженні щоправда була розкрита.

Популярні новини зараз
Київстар змінює тарифи з 29 жовтня: що чекає на абонентів Багатодітних батьків чекають у ТЦК: уникнути мобілізації стало складніше Конфіскують майно без рішення суду: податковій надали широкі повноваження Плюс 570 грн до основної виплати: пенсіонери отримають надбавку у листопаді
Показати ще

Як це може бути?

Дівчина підозрює, що вона мала сестру-близнюку в утробі матері, яку вона поглинула під час розвитку. Це явище справді періодично зустрічаються у медичній практиці. Такі випадки досить рідкісні та пов'язані з аномаліями у процесі ембріонального розвитку.

Мел Плаканіка, фото: The Sun
Мел Плаканіка, фото: The Sun

Дівчині видалили одну матку, два яєчники та дві шийки матки перетворили на одну. Несподіваною причиною болю у животі виявився ендометріоз.

"Мораль цієї історії в тому, що не завжди можна довіряти скануванню", - сказала Плаканіка.

Мел Плаканіка, фото: The Sun
Мел Плаканіка, фото: The Sun

Багато людей мають додаткові ребра, геніталії та нирки, при цьому не знаючи про свій стан. З цією аномалією народжуються приблизно 1% людей, найчастіше чоловіки.

Іноді лікарі зустрічають додатковий сосок. Такі аномалії найчастіше виявляють випадково чи при рентгенівському обстеженні. Іноді це може завдавати шкоди – зайві ребра можуть стискати нерви або кровоносні судини.

Нагадаємо, жінка зі США переспала з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими.

Раніше повідомлялося, антени, діапазони та гігабітні порти: як вибрати хороший Wi-Fi роутер для квартири.

Також, кімнатні рослини приваблять щастя та багатство, якщо виберете їх за знаком Зодіаку: які квіти підходять саме вам.