Інгредієнти:

- спагеті - 300г.
- салат ромен - 1 шт.
- вершкове масло - 40 р.
- креветки - 200г.
- томатна паста - 1 ч. л.
- коньяк - 3 ст. л.
- вершки - 400 мл
- мелений чорний перець - за смаком.
- сіль.

Процес приготування:


Відварити спагеті. Злити воду. Нарізати салат і згасити в маслі. Обсмажити креветки в маслі. Посолити. Підігріти на сковороді томатну пасту, додати коньяк, вершки і тушкувати 5 хв. Посолити і поперчити. В отриманий соус додати салат, креветки і ще згасити 2 хв. Змішати.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Приємного апетиту!

Як повідомляє портал "Знай.uа", тальний рецепт торта на День закоханих