Інгредієнти:

- спагеті - 300г.
- салат ромен - 1 шт.
- вершкове масло - 40 р.
- креветки - 200г.
- томатна паста - 1 ч. л.
- коньяк - 3 ст. л.
- вершки - 400 мл
- мелений чорний перець - за смаком.
- сіль.

Процес приготування:


Відварити спагеті. Злити воду. Нарізати салат і згасити в маслі. Обсмажити креветки в маслі. Посолити. Підігріти на сковороді томатну пасту, додати коньяк, вершки і тушкувати 5 хв. Посолити і поперчити. В отриманий соус додати салат, креветки і ще згасити 2 хв. Змішати.

Популярні новини зараз
Гороскоп на сьогодні 4 листопада: порядок овнів, аналіз терезів та успіх стрільців ТЦК більше не чекатимуть: військовозобов’язаним дали кілька днів - що треба встигнути "Час спливає": експерт, який передбачав повномасштабне вторгнення, приголомшив новим прогнозом Крижані дощі, хуртовини і арктичний холод: метеорологи попереджають про аномальну зиму в Україні
Показати ще

Приємного апетиту!

Як повідомляє портал "Знай.uа", тальний рецепт торта на День закоханих