Інгредієнти:

- спагеті - 300г.
- салат ромен - 1 шт.
- вершкове масло - 40 р.
- креветки - 200г.
- томатна паста - 1 ч. л.
- коньяк - 3 ст. л.
- вершки - 400 мл
- мелений чорний перець - за смаком.
- сіль.

Процес приготування:


Відварити спагеті. Злити воду. Нарізати салат і згасити в маслі. Обсмажити креветки в маслі. Посолити. Підігріти на сковороді томатну пасту, додати коньяк, вершки і тушкувати 5 хв. Посолити і поперчити. В отриманий соус додати салат, креветки і ще згасити 2 хв. Змішати.

Популярні новини зараз

З'їв бутерброд і "прописався" біля унітазу: українцям масово впарюють фальсифіковане вершкове масло

Білецький заявив, що Україна не зможе скористатися ізраїльською системою «Iron Dome»

"Веселе" кладовище біля кордону з Україною, де не прийнято плакати: єдине у світі

Донька Олі Полякової з'їла частування для гостей, поки вони їхали: "Маша, бл*ть"

Показати ще

Приємного апетиту!

Як повідомляє портал "Знай.uа", тальний рецепт торта на День закоханих