1. Картопляні оладки з копченим лососем
Як приготувати картоплю: Картопляні оладки з копченим лососем

складові
330 г картоплі;
2 стебла зеленої цибулі;
щіпка морської солі;
щіпка чорного меленого перцю;
1 столова ложка (з гіркою) просіяного борошна;
маленький шматочок вершкового масла;
4 яйця;
4 шматочки копченого лосося;
2 чайні ложки (з гіркою) сметани;
пучок цибулі джусай;
спеції - за смаком.

приготування
Почистіть картоплю і відваріть його в солоній воді. Потім злийте воду і остудіть.

Натріть картоплю на крупній тертці. Додайте дрібно нарізану зелену цибулю, сіль, перець, борошно, полкусочка масла і ретельно перемішайте.

Розділіть отриману суміш на чотири рівні частини і сформуйте оладки. Якщо дозволяє час, залиште їх у холодильнику на ніч.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Підсмажте оладки на розігрітому вершковому маслі по 2-3 хвилини з кожного боку.

Ці хрусткі картопляні оладки будуть неймовірно смачними, якщо подати їх з яйцями некруто.

Джеймі Олівер
Відваріть яйця всмятку: на це піде приблизно 4 хвилини. Блюдо буде набагато смачніше, якщо жовтки залишаться рідкими.

Викладіть картопляні оладки на тарілку. На кожен оладок покладіть шматочок копченого лосося, злегка розчавлена ​​очищене яйце і трохи сметани. Посипте готову страву рубаним луком джусай і спеціями.

2. Картопляні Сконе

складові
250 г картоплі;
25 г несолоного вершкового масла;
50 г просіяного борошна;
¼ чайної ложки розпушувача;
велика щіпка морської солі.
приготування
Відваріть очищений і нарізаний великими часточками картоплю в киплячій солоній воді протягом 8-12 хвилин, поки він не стане м'яким. Злийте з каструлі воду, додайте вершкове масло і зробіть картопляне пюре.

В окремій мисці змішайте борошно, розпушувач і морську сіль. Додайте картопляне пюре і замісити тісто.

Акуратно розділіть тісто на два однакових кульки. На злегка посипаною борошном поверхні розкачайте тісто на пласти товщиною приблизно 5 мм. Кілька разів проколіть кожен пласт виделкою і розріжте на чотири частини.


Розігрійте сковороду на середньому вогні і змастіть її невеликим шматочком вершкового масла. Прожарте Сконе по 3-4 хвилини з кожного боку. Вони повинні вийти золотисто-коричневими.

У Шотландії, Ірландії та Уельсі картопляні Сконе подають на сніданок з беконом і яйцями, до післяобіднього чаю - з маслом і джемом, а на вечерю - з копченим лососем.

Джеймі Олівер

3. Яєчня з картоплею

Складові:
1 велика цибулина;
1 зубчик часнику;
трохи оливкового масла;
120 г мисливських ковбасок;
2-3 варені картоплини;
2 яйця;
дрібка солі;
щіпка меленого чорного перцю;
½ пучка петрушки.
приготування
Почистіть і подрібніть цибулю і часник і смажте їх на оливковій олії, поки цибуля не розм'якне. Додайте до овочів нарізані мисливські ковбаски і смажте ще 2-3 хвилини.

Викладіть на сковороду нарізану кубиками варену картоплю і готуйте 5 хвилин.

Розбийте яйця прямо на овочі з м'ясом і поставте сковороду в розігріту до 180 ° C духовку на 8 хвилин. Жовток повинен вийти злегка рідким.

Перед подачею посипте блюдо сіллю, чорним перцем і подрібненою петрушкою.

4. Фарширований картопля

складові
2 великі картоплини (по 350 г кожна);
2 скибочки копченого бекону;
трохи оливкового масла;
80 г сиру чеддер;
кілька пір'я цибулі джусай;
4 яйця.
приготування
Розігрійте духовку до 180 ° С. Викладіть картоплю на деко або прямо на решітку і запікайте 1,5-2 години або до готовності. Потім остудіть.

Подрібніть бекон і підсмажте її на оливковій олії до хрусткої золотистої скоринки.

Розріжте картопля уздовж на дві частини і ложкою видаліть м'якоть так, щоб товщина країв була близько 5 мм.

В окремій мисці змішайте половину отриманої м'якоті, бекон, ⅓ тертого сиру і подрібнену цибулю джусай. Посоліть і поперчіть за смаком. Чеддер можна замінити іншими твердими сирами з насиченим ароматом, такими як маасдам або гауда.

Яйця, копчений бекон і сир чеддер ... в запеченої картоплі! Цей фарширований картопля - справжнє одкровення для всіх гурманів. Прекрасне блюдо для неквапливого недільного сніданку, яке ідеально поєднується з салатом із зелені.

Джеймі Олівер
Викладіть картопляні шкурки в форму для запікання, в кожну з них додайте начинку, зробіть невеликі поглиблення і розбийте туди яйця.

Посипте картоплю сиром, що залишився і запікайте 12 хвилин. Готову страву прикрасьте подрібненим луком.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", Мати Маска розкрила секрет успіху сина