Цей простий рецепт спростить вам життя.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися
Гарбузова каша з вівсянкою – дуже просте в приготуванні і корисне для організму блюдо. Зазвичай вона включена в схеми живлення для тих, хто сидить на дієті, а також для дітей. Найпростіше, при приготуванні сніданку використовувати пластівці типу геркулеса.
Ви і ваша сім'я не любите вівсянку? Можна приготувати це блюдо за спеціальними рецептами, які включають до складу різні незвичайні інгредієнти. Щоб страва припала до смаку навіть самим вибагливим їдцям, додайте в нього банани, яблука, горіхи, сухофрукти та інші компоненти. Відмінним варіантом сніданку вважається кашка з додаванням гарбуза. Даний овоч вважається неймовірно корисним. Про його лікувальні властивості знали ще кілька століть тому. Перша згадка про нього відноситься до часу приблизно 5000-літньої давнини.
Гарбуз — 300 гр
Вівсяні пластівці — 200 гр
Молоко — 500 мл
Мед — 2 ст. л.
Сіль — 1 щіпка
Приготування:
Чистимо гарбуз і нарізаємо невеликими шматочками. Потім заливаємо водою і варимо після закипання близько 15 хвилин.
Зливаємо воду і збиваємо блендером.
Додаємо до гарбузовому пюре вівсяні пластівці. Додаємо молоко і сіль.
Доводимо кашу до кипіння і варимо на невеликому вогні під кришкою хвилин 20. В кінці додайте мед.
Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", хтивого Вайнштейна вбили перед камерою