Непорушна істина полягає в тому, що молитва потрібна самій людині. Безумовно, Господь краще за нас самих знає наші потреби і біди. Але Він чекає від нас усвідомлення своєї вторинності.

З думками просити про облаштування долі, до кого звернути свої молитви? В допомогу стануть святі заступники, які самі колись були звичайними людьми.

Молитва святому Миколаю

О всесвятий Микола, угодниче преізрядний Господній,
теплий наш заступниче, і всюди в скорботах швидкий помощниче,
допоможи мені, грішному й смутному, в справжньому житії, умоли Господа Бога, даровати мі залишення всіх моїх гріхів, єлико согреших від юності моєї, у всьому житті моєму, ділом, словом, помислом і всіма моїми почуттями;
і під кінець душі моєї помози ми окаянному, умоли Господа Бога всієї тварі Содетеля, ізбавити ма повітряних митарств і вічного муки,
так завжди прославляю Отця, і Сина, і Святого Духа, і твоє милостивне заступництво, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити 40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Короткі молитви святої Матрони

"Свята праведна стариця Матроно, моли Бога про нас!"

"Свята праведниця матінка Матрона! Всім людям ти помічниця, поможи і мені в моїй біді (.....). Не залиш мене допомогою і заступництвом своїм, моли Господа раба Божого (ім'я). В ім'я Отця і Сина і Святого Духа. Амінь"

"Блаженна стариця Матрона, заступниця наша і прохачка перед Господом! Дивишся ти своїм духовним поглядом і в минуле і в майбутнє, все відкрито тобі. Врозуми раба Божого (ім'я), дай пораду, покажи шлях до вирішення проблеми (....) Дякую тобі за допомогу твою святу. В ім'я Отця і Сина і Святого Духа. Амінь".

Молитва Богородиці

"Царице моя преблагая, Надіє моя, Богородице, Приятелище сірих і дивних Предстательнице, скорботних Радосте, ображених Покровительце! Зриши мою біду, зриши мою скорботу, помози ми, яко немощну, окорми ма, яко дивна! Образу мою весі — скинь ту, яко волиши! Бо не імам іния допомоги, хіба Тобі, ні іния Предстательниці, ні благия Утішительки, тільки Тебе, о Богоматір! Яко да сохраниши ма і покриєши на віки віків. Амінь".

Раніше портал "Знай.uа" з 16 травня по 14 червня мусульмани зустрічають і проводять Рамадан.