Як повідомляє Clutch.ua цей рецепт сирної паски перевірений часом, він дуже простий і його неможливо зіпсувати.
На кожному великодньому столі обов'язково повинна бути сирна паска. На просторах інтернету існує безліч рецептів цього святкового страви. Кожен змінює рецептуру, додаючи різні інгредієнти, але основним залишається сир. Пропонуємо вашій увазі класичний рецепт, без нововведень.

Інгредієнти для сирної паски:
Сир ( жирний 10-15 %) – 1 кг
Сметана (жирність 30%) — 200 г
Яйце куряче — 2 шт.
Цукор (за смаком) — 0,5-1 стакан
Масло вершкове (не менше 80% жирності) – 100 г
Ванілін — 2 пакетика
Родзинки — 150 гм
Цукати (різнокольорові ) – 150 гм
Спосіб приготування:
Сир обов'язково перетерти через сито не менше 2-х разів, щоб паска вийшла повітряної.
Додати 2 яйця, цукор, розм'якшене (не розтоплене) вершкове масло, сметану, ванілін. Дуже ретельно збивати (приблизно 10 хвилин).
Додати заздалегідь вимитий і обсушенный родзинки, цукати, сухофрукти. Обережно перемішати.
Застелити форму для паски злегка вологою марлею, викласти сирну масу, загорнути в марлю вгору, зверху поставити тарілочку за розміром з формою і що-небудь важке. Все це помістити в каструлю або глибоку миску, щоб сироватці було куди стекти.

Поставити в холодильник на 12 - 14 годин.
Паску можна прикрасити всім чим завгодно, за смаком.
Тепер можна по праву вважати Ваш великодній стіл завершеним і готувати вуха до компліментів.

Раніше "Знай.иа" розповідав про те, що в 2018 році Світле воскресіння чи Великдень – найдавніший і найважливіший свято для всіх християн випадає на 8 квітня. Він об'єднує багатьох людей в бажанні вітати, любити, бути вдома поруч зі своїми самими рідними та коханими людьми за який щедро накритим столом. Не потрібно бути обов'язково глибоко віруючою людиною і відвідувати церкви, щоб відзначати цей світлий і чистий свято.