Тенденції наступаючого року свідчать про те, що у моді багатошаровість. Це стосується не тільки одягу, але і ювелірних прикрас. Правила однакові для чоловіків і жінок. Поціновувачам браслетів особливо пощастило в цьому році — їх мрії збулися. Носити відразу декілька браслетів в поєднанні з гламурним годинником на одній руці – модний тренд 2019 року. Погодьтеся, цікава комбінація! Розглянемо, які колекції браслетівбудуть на піку популярності, як правильно їх носити і де придбати.

Тенденції 2019 року: асортимент моделей

Дизайнери-ювеліри створили цікаві моделі браслетів для чоловіків і жінок. Розмаїття кольорів, форм та матеріалів вражає. Найбільший асортимент в Україні пропонує гіпермаркет ювелірних виробів Злато. В наявності вже є браслети з нових колекцій від відомих брендів. Кожен зможе купити собі комплект прикрас недорого, адже ціни доступні завдяки частим акціям і системі знижок як для нових, так і для постійних клієнтів.

Дизайнери пропонують носити на одній руці в 2019 році відразу багато браслетів, які відрізняються між собою:

Іншими словами, можна і треба поєднувати непоєднуване. Акцент модні кутюр'є ставлять саме на цьому. Тому сміливо компонуйте стильні текстильні моделі браслетів з дорогоцінними металами. До останніх відносяться розкішні вироби з золота, срібла, позолоченого металу. Цікаво виглядають екземпляри з безліччю дрібних висячих елементів. Браслети з намистин також все ще в моді. Такі варіанти прикрас є в колекціях поточного року.

Практичні рекомендації модних експертів

Носити один браслет вже буденно і не модно. Щоб додати родзинки в образ, надягайте на одну руку від 2 до 4 браслетів. Найбільш виграшно виглядає комплект із 3 браслетів правильної круглої форми. Але бажано підбирати вироби різного діаметру і кольорової гами, адже у моді не тільки багатошаровість, але і різноманітність.

Щоб виріб прослужив довго і не змінив свій зовнішній вигляд, залишався таким же привабливим, необхідно носити браслети на руці, яка не задіяна в роботі. Тобто правшам рекомендовано надягати комплект на ліву руку, а лівшам, відповідно, на праву.

Браслети з дорогоцінних металів найбільш практичні і універсальні. Такі набори підійдуть під різні стилі одягу, ефектно доповнюючи будь-який образ. Більш скромні моделі дозволяється носити на роботу щодня. А розкішні, з великою кількістю страз, напівдорогоцінного та декоративного каміння, блискучою поверхнею і великою кількістю декоративних елементів краще надягати під вечірні або коктейльні вбрання.

Тепер ви знаєте, які браслети в моді і як їх комбінувати. А де ж їх купити? Зайдіть в каталог Zlato.ua. Ціни і асортимент вас приємно здивують. Допомогти в лічені хвилини, порівняти і вибрати найкращий екземпляр зможе розширений пошук по категорії і фото виробів з різних ракурсів. Також рекомендуємо зайти в розділ «Розпродаж», де дисконт досягає 60 %.