Статистика свідчить про те, що попит на меблі стилю лофт у 2019 році виріс втричі, в порівнянні з попереднім роком. Помітна така особливість, що раніше таким предметам інтер'єру більше віддавали перевагу власники ресторанного бізнесу, то з плином часу таким же меблям знайшлося місце і в житлових будинках, а також квартирах. Власники квартир в новобудовах все частіше вдаються до мінімалізму в інтер'єрі, використовують елементи лофт, і відповідно меблі саме такого стилю підійдуть як найкраще.

Причини популярності меблів лофт

1.Ергономічність. Мабуть, одна з головних переваг. Дизайнери-конструктори скрупульозно опрацьовують кожну складову, працюючи над конкретним виробом або цілою серією. В результаті розміри виходять оптимальними для абсолютно будь-якого простору. Доказом того є розкішні меблі в стилі лофт від Cube44. Меблі цього бренду не перевантажують простір, не займають зайвого місця, що по-особливому цінно для власників невеликих квартир.

2.Функціональність. Нерідко лофт виконує одночасно декілька функцій. Так, наприклад, стелаж з відкритими полицями може бути не тільки зручним органайзером, але і місцем для зберігання тих чи інших речей, і специфічною перегородкою, яка розмежовує простір на певні зони.

3.Якість. Цьому критерію покупці приділяють найбільшу увагу, адже меблі - предмети, які повинні прослужити власникові не один і навіть не два роки. Вихід з ладу улюбленого дивану або зламане крісло - це не тільки неприємно, але й фінансово невигідно. Тому краще купити те, що характеризується якістю, ніж через невеликий проміжок часу оновлювати меблі.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

4.Натуральність. Лофт характеризується використанням натуральних, екологічно чистих і безпечних матеріалів. Так, наприклад, в майстерні дизайнерських меблів Cube44 віддають перевагу поєднанню дерева і металу, вибирають відповідний текстиль і фурнітуру.

5.Стиль. Лофт досить швидко увірвався в Україну і став користуватися несподівано високим попитом серед широкої аудиторії. Існує думка, що так само швидко цей стиль може вийти з моди. Але якщо вдуматися, стає логічно, що якщо інтер'єрних рішень така тенденція може торкнутися, то до меблів це ніяк не відноситься, адже стиль таких меблів нейтральний, по своїй суті, легко і вдало вписується в будь-який простір, підходить будь-яким інтер'єрам.

Це лише базовий список причин, які зумовлюють такий попит на меблі стилю лофт. Звернувшись в майстерню дизайнерських меблів Cube44, неодмінно знайдуться рішення, які влаштують саме вас. Тут можна придбати м'які меблі й не тільки - все, від затишних крісел і до симпатичних кавових столиків, від офісних комодів і до барних стільців.