Тиждень залишився до концерту Макса Коржа у Києві. Вже 20 червня музикант збере 40-тисячний стадіон "Динамо". Як заявили організатори, квитків у продажу залишилося менше п'яти сотень. Тому покваптеся, шансів стати частиною найгучішого літнього двіжу залишилося зовсім небагато.

Не так давно Макс випустив свіжий кліп на новий трек "Контрольный". Відео побудоване на замальовках з туру музиканта по США та Європі.

Крім цього, музикант готується до стадіонних концертів у Києві та Мінську. Де прозвучать тільки найгучніші хіти та нові пісні.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Україна, ви справді подумали, що це епічне літо ми зможемо провести без вас? Просто виключено!" - зазначив співак.

Шанувальники залишають коментарі під постом артиста:

"Це буде найкращий початок літа"

"Їду спеціально до Києва заради тебе"

"Чекаю, братику"

"Ох, відчуваю буде жарко"

Київ з нетерпінням чекає на цей концерт! Відвести душу, зірвати голос на улюблених треках і запам'ятати це літо на все життя. 20 червня на стадіоні "Динамо" зустрічаємо разом малиновий захід!

Квитки на Сoncert.ua