Стильно і вишукано можна виглядати абсолютно в будь-якому одязі, найголовніше, правильно його підібрати. Навіть в комбінезоні, який спочатку був чоловічим одягом, можна виглядати привабливо. Тим більше, що вже давно дизайнери зробили цей предмет гардероба істинно жіночим. У 2019 модельєри також звернули увагу на комбінезони та задали трендовий напрямок. Магазин MustHave працює над кожною лінією одягу з урахуванням модних тенденцій, створюючи справжні шедеври. Купити їх можна на сайті магазину або в шоурумах.

Стильні фасони комбінезонів 2019

Сучасні комбінезони підходять практично для будь-яких випадків життя. Для їх створення використовуються різні тканини і фасони. Компанія MustHave зібрала тут колекцію, в якій знайшли відображення популярні тренди.


  • Повсякденні варіанти представлені різноманітними кольорами та принтами: квітковий, в горох, в смужку, абстракція. Також чимало однотонних моделей, серед яких переважають рожеві, сині і небесно-блакитні кольори. Матеріал для повсякденних комбінезонів легкий і струмує.
  • Ділові варіанти представлені класичними лініями і однотонними кольорами. Вони відмінно підкреслюють витончені лінії фігури, роблячи свою володарку витонченої і вишуканою.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще
  • Класичні комбінезони представлені в чорному варіанті. Моделі схожі на строгий костюм з двобортним піджаком під поясок.
    • Вечірні вбрання виконані витончено і елегантно. У каталозі можна знайти комбінезон через одне плече з воланом, що підкреслює лінію плечей. Комбінезон з відкритими плечима відмінно підійде як для ділової зустрічі, так і для вечірки.

  • Варіанти від світових кутюр'є

    Цього року безліч дизайнерів звернули свій погляд на комбінезони, створивши справжні шедеври.

    • Комбінезон в грецькому стилі. Він, як і плаття, виконаний через одне плече, асиметричного фасону і струмуючої тканини.

    • На піку популярності залишаються джинсові комбінезони, які відмінно підходять для модниць, що віддають перевагу комфорту в пересуваннях. Вони можуть бути виконані з рукавами, на бретелях, з гудзиками або на блискавці.

    • Комбінезони шорти відмінно виглядають в теплу пору року. Вони виготовляються з м'якого трикотажу або бавовни, тому в них дуже зручно пересуватися.

    Де купити комбінезон бренду MustHave?

    Обрану модель комбінезона можуть придбати двома способами:

    • купити і оплатити обрану модель на сайті інтернет-магазину;

    • відвідати шоурум в Харкові, Одесі, Львові, Києві, поміряти і оплатити покупку на місці.

    У компанії роблять все можливе, щоб жінки були задоволені покупкою: підбирають якісні тканини і фурнітуру, розробляють унікальні моделі і роблять індивідуальні лекала. Це все дає відмінний результат - бренд популярний не тільки в Україні, а й далеко за її межами. Компанія вже зараз має безліч постійних клієнток, які купують одяг з моменту заснування бренду в 2010 році.

    Розробляючи нову модель, в компанії думають про красу тієї жінки, що одягне її. Саме тому, всі представниці прекрасної статі виглядають в одязі MustHave на всі 100%!