У центрі уваги Інвестиційного форуму міста Києва, що відбудеться 17 вересня 2019 року в Мистецькому арсеналі, – стратегія створення та розвитку Київської агломерації.

Форум збере разом міжнародних та українських інвесторів, представників іноземних муніципалітетів, органів місцевого самоврядування, київський бізнес, креативну та ІТ-спільноти. Учасники Форуму обговорять потенціал столиці та Київщини в цілому, а також дадуть рекомендації, як перетворити Київську агломерацію на ультрасучасний мегаполіс – місце тяжіння для інвесторів, туристів та інноваційних підприємців.

«З огляду на популярність у світі урбаністичного подієвого туризму, Київська агломерація має потенціал стати одним із центрів Європи у проведенні різноманітних фестивалів та мистецьких подій, у гастротуризмі, у сфері креативної економіки. Наша мета – створити бренд Greater Kyiv, як, наприклад, такий всесвітньо відомий Greater London», – зазначає мер Києва Віталій Кличко.

Спеціальними гостями Інвестиційного форуму стануть представники політичної еліти та іноземних муніципалітетів з різних куточків планети, які поділяться своїм досвідом.

У рамках заходу передбачені панельні дискусії за участю провідних галузевих експертів щодо соціальної ідентичності Києва та креативної економіки для майбутньої агломерації, а також інфраструктурних рішень для розвитку мегаполісу майбутнього. Також увагу буде приділено потенційним каталізаторам для розвитку туризму метрополії, якими можуть стати культурні, музичні та спортивні події.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Інвестиційний форум міста Києва 2019 – подія, що стане своєрідним сигналом до об’єднання та взаємовигідного міжмуніципального співробітництва для пришвидшення соціально-економічного розвитку всіх залучених громад.

Минулорічний Інвестиційний форум міста Києва відбувся 27 листопада та зібрав понад 500 учасників із 23 країн. Зокрема, представників бізнесу, інвестиційної спільноти, представників центральних і міських органів влади, міжнародних фінансових установ та засобів масової інформації. Під час форуму було представлено 30 міських проектів для залучення інвестицій в різних сферах інноваційної діяльності.