Оповитий епічної атмосферою і енергетикою бароко дев'ятий студійний альбом фінських мультиплатинових віолончелістів Apocalyptica буде випущений 10 січня 2020 року (студія Silver Lining Music).

Запис "Cell-0" перервала чотирирічну паузу між альбомами. Учасники команди - Eicca Toppinen, Perttu Kivilaakso, Paavo Lötjönen and Mikko Sirén – брали цю паузу, щоб освіжити і осмислити погляди, надихнутися на створення нової музики.

Cell-0 - перший повністю інструментальний альбом квартету за 17 років, який став викликом для самих музикантів. Вони хотіли, щоб їх інструменти зазвучали новими відтінками і фарбами.

"Ashes Of The Modern World" – перший сингл та відео альбому, прем'єра якого відбулася 3 жовтня. Режисером кліпу став відомий титулований режисер з Фінляндії Ville Juurikkala, який працював з багатьма відомими виконавцями від Guns’n’Roses і Aerosmith до Андреа Бочеллі.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Альбом буде продаватися в різних форматах і доступний до передзамовлення на www.apocalyptica.com: CD, подвійний вініл з гравіруванням і 20-ти сторінковим буклетом, колекційне D2C видання, цифровий формат і стрімінг.

При прослуховуванні композиції "Ashes Of The Modern World" Cell-0 перенесе слухача в невагомість космосу, а потім оглушить агресивними віолончельними рифами на "En Route To Mayhem".

Перш ніж приділяти увагу синглам, група створила альбом Cell-0, в першу чергу, як цілісний твір, вміло сплітаючи різні деталі і відтінки з енергією цієї віолончельного метал-гурту. Переходячи на новий рівень, музиканти відкрили для себе оригінальні способи і емоції на шляху створення музики.

Eicca Toppinen: "Наші нові композиції дуже багатошарові і різнопланові, що далеко не завжди легко зрозуміти відразу. Але в цьому і полягає родзинка інструментальної музики, тому що слухач може по-різному сприйняти одну і ту ж композицію. І це ще одна причина, чому ми не хочемо описувати наші композиції до релізу".

В підтримку альбому Cell-0 Apocalyptica проведе 23-хденне турне по 15 європейським країнам разом зі спеціальним гостем – групою Sabaton, яке розпочнеться 17 січня 2020 у Швейцарському Цюріху. Великий тур буде повідомлено пізніше.

ПродюсуванняApocalyptica. Мікшування- Andrew Scheps (Red Hot Chili Peppers, Lana Del Rey Metallica і Black Sabbath), запис в Sonic Pump studios – Гельсінкі.

Нагадаємо, що 5 листопада найбрутальніший квартет віолончелістів у світі Apocalyptica дасть великий концерт у Києві - у Жовтневому та завітає у інші міста України.

Приходь і лови карколомні емоції і надмірний драйв!