Поки театр танцю «Foresight» готується до прем'єри свого нового шоу, яке пройде вже 11 жовтня в столичному Caribbean Club, унікальний танцювальний фестиваль, створений Олександром Лещенком та Ліною Верес для Ferrari World в Абу-Дабі, отримав у Парижі престижну нагороду!

На міжнародному конкурсі Park World Excellence Awards, який пройшов у Парижі, нагородили найбільш інноваційних фахівців в області розваг. У конкурсі взяли участь парки розваг з Європи, Близького Сходу та Африки. Перемогу в номінації Seasonal Event of the Year журі конкурсу присудили Ferrari World в Абу-Дабі за фестиваль «Winterfest», який був створений українською командою за участі театру танцю «Форсайт», Олександра Лещенка, Ліни Верес і Дмитра Котеленця.

“Це неочікувано для нас! Несподівано та приємно отримувати міжнародну нагороду і визнання! Ми дуже вдячні за довіру робити такі проекти Ferrari World! Великий уклін нашій інтернаціональній команді креаторів: продюсеру Дмитру Котеленцю, композитору Дмитру Саратському та Катерині Лавренюк за яскраві костюми і, звичайно ж, нашим артистам! Артисти з України, Великобританії, Туреччини, Киргизстану та Росії зробили це шоу в Абу-Дабі ефектним і цікавим!” – поділилася своїми емоціями Ліна Верес, креативний продюсер та режисер шоу для Ferrari World.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

В одній номінації разом з шоу «Winterfest» для Ferrari World були представлені сезонні вистави у таких відомих парках, як: Leolandia, Walibi Holland, Tullys Scream Park, Hyde Park.

“Для Ferrari World ми створили масштабне шоу, відразу на п'яти локаціях, в якому брали участь понад 40 танцюристів та циркових артистів. Акробати, що танцюють, ельфи, ляльковик з героями казки «Буратіно» і школа хіміків - все це вражало місцевих жителів і туристів парку з усього світу!” – розповів про шоу його хореограф-постановник Олександр Лещенко.

Українці знову і знову доводять та показують всьому світу, наскільки талановиті люди живуть і творять в нашій країні!

Як інтригують Олександр Лещенко і Ліна Верес, вони вже готують нові розробки для масштабних постановок. Найближчим часом в Києві театр танцю «Foresight» представить нову програму на честь свого 13-річчя. Концерт відбудеться 11 жовтня в Caribbean Club.