16 жовтня в кінотеатрі «Оскар» (ТРЦ Gulliver) відбулася гала прем'єра довгоочікуваного продовження Maleficent від Disney - «Чаклунка. Повелителька темряви».

Першими фільм побачили Ольга Сумська, яка вже вдруге поспіль дублює Анджеліну Джолі, Єлизавета Юрушева, Олена Ющенко, Андре Тан, Ганна Лобарева, Ольга Шурова, Артем Пивоваров, Анна Завальська, Дмитро Ступка та Поліна Логунова, Яна Алтухова, Сніжана Єгорова, Даша Коломієць , Олександра Новікова, Богдан Юсипчук, Діана Глостер, Constantine, Любомир Левицький, Марія Бурмака, Геннадій Попенко, Олексій Дівєєв-Церковний, Ілля Кваша, Вова Борисенко та інші гості.

За пультом був DJ Solo - вихованець Влада Фісуна і один з найперспективніших молодих діджеїв України.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Про фільм

Приголомшлива фентезі-історія продовжиться! Сиквел світового касового хіта 2014 року розповідає про складний взаємозв'язок між темною чаклункою і її хрещенецею, майбутньою королевою, що от-от вийде заміж. В оновленій історії знайдеться місце для нових союзників і темних супротивників, які зійдуться у боротьбі за чарівний світ!

У прокаті - з 17 жовтня.