28 жовтня в столичному кінотеатрі Сінема Сіті в ТРЦ Ocean Plaza відбудеться допрем’єрний показ сімейного фільму "Перегони на мільйон" з зіркою "Парку Юрського періоду" Семом Ніллом і Терезою Палмер.

В широкий прокат стрічка виходить 7 листопада.

На прем'єрі на вас чекає багато смачних коктейлів та частування. Ведуча вечора - незрівнянна Алла Медвєдєва.

Родзинкою вечірки стане бліц-фотосесія в дизайнерських капелюшках від Світлани Савельєвої. Відчуйте себе світською леді на справжніх перегонах!

Початок вечірки 19:20. Початок сеансу 20:00.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Про фільм

Неймовірно надихаюча історія у кращих традиціях Голівуду! Із зіркою "Парку Юрського періоду" Семом Ніллом і Терезою Палмер. Кіно, яке заряджає на позитив і стовідсоткову віру у власні сили!

Мішель з дитинства мріяла в усьому стати першою, а її головним захопленням були коні.

Батько дівчинки вважав, що дитяча забаганка минеться, і дозволяв випробовувати на швидкість будь-якого з коней, що були у них на фермі. Численні падіння та невдачі, здавалося, повинні були повернути Мішель до звичайного життя. Але вперта дівчина та її справжній друг – чистокровний скакун Принц зробили неймовірне – взяли участь у найкрутіших у світі перегонах!

Що було далі можно побачити в фільмі "Перегони на мільйон" з 7 листопада в усіх кінотеатрах країни або 28 жовтня на ексклюзивному допрем’єрному показі в Сінема Сіті!