Міжнародна освітньо-консалтингова компанія "Бізнес-Конструктор" анонсувала наймасштабнішу подію 2019 року для бізнесменів, яка пройде в Києві - саміт візіонерів і футуристів бізнесу "Бізнес-тренди 2020".

"Тренди на ринку швидко змінюються: або ви йдете в ногу з ними, або відстаєте." - такий головний меседж заявлений на офіційному сайті заходу.

За словами організаторів, цей масштабний захід акцентує увагу на найбільш перспективних стратегіях розвитку бізнесу в умовах майбутніх змін. Більше 1000 підприємців зберуться разом, щоб обговорити тренди, тенденції, можливості та загрози для розвитку бізнесу в 2020 році. Як потрібно модифікувати свій продукт, щоб бути в тренді? Як компанії бути привабливою для інвестицій нового покоління? Які світові тренди бізнесу вже завтра стануть реаліями України?

Щоб знайти відповіді на всі ці питання, "Бізнес-Конструктор" збирає на одній сцені топових візіонерів бізнесу нашої країни, щоб заглибитися в аналіз тенденцій і знайти відповідь на питання, яке хвилює всіх: "Що ж очікувати від майбутнього 2020 року?". Спікери саміту — це бізнес-футуристи, які завжди на крок попереду всіх змін: гучні трендсеттери, новатори та бізнес-ангели, які на своїй практиці з року в рік доводять, як бути на ринку завжди №1!

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще