Лас-Вегас - відоме місто не тільки в Неваді, а й далеко за межами США. Ще в минулому столітті в нього були вкладені мільйони доларів у ігрові автомати, в тому числі представниками мафії. Причина – легалізація казино на одній з вулиць. Однак з тих пір в місті з'явилося більше розваг, в тому числі не пов'язаних з ризиком грошима.

Куди піти, на що подивитися, що сфотографувати, і як взагалі проводити час в Лас-Вегасі, якщо ви передбачливо бережете свій гаманець від азартної індустрії у ігрові автомати онлайн?

По-перше, сучасний Лас-Вегас – це американська столиця шоу, спортивних подій та різних подій. Наприклад, циркових вистав. Тут свої шоу показує «Цирк Сонця», відомий як «Цирк дю Солей». Крім шоу на манежі, які, до речі, мають вікове обмеження через небезпеку трюків, в «дю Солей» водять екскурсії.

По-друге, це місця, в яких можна відпочити з сім'єю. Наприклад, океанаріум «Акулячий Риф». Акваріумів в місті кілька, і якщо вам подобається підводний світ і його мешканці, то обов'язково сходіть подивитися на них майже в їх природному середовищі.

По-третє, це шоу зірок естради світового масштабу. У Лас-Вегасі майже цілий рік йдуть виступи поп-зірок, а ще – фокусників, ілюзіоністів, каскадерів. Аналогічна ситуація з виставками художників і діячів мистецтва, в тому числі визнаних у всьому світі за останні 100 років.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Для любителів екстремальних розваг в місті працює парк атракціонів з американськими гірками. Також можна піднятися на вежу «Стратосфера», щоб зістрибнути з неї на спеціальному пристрої. Є в Лас-Вегасі і висотний зіп-лайн.

Тим, хто є фанатом автомобілебудування, сподобається музей раритетних автомобілів і тих транспортних засобів, які потрапили в легендарні голлівудські фільми. Якщо вам більше подобаються актори і зірки кіно – вам дорога в музей воскових фігур.

Якщо ви не можете жити без красивих пейзажів і пішохідних прогулянок, вирушайте в одну з численних екскурсій за межі міста. Це тури в Долину вогню, на дамбу Гувера, в індійські резервації і Великий Каньйон. Взагалі, в Лас-Вегасі кілька національних природних парків, які варто відвідати.

Нарешті, якщо вам подобається ходити в ресторани, то в Лас-Вегасі можна спробувати кухні майже всіх народів світу, а також знаменитий креветковий коктейль. Формат відвідування закладів громадського харчування «Баффет» особливо подобається туристам, адже ви можете заплатити за вхід встановлену суму, а потім їсти без обмежень.