З року в рік триб'ют-шоу в усьому світі відроджують з минулого музику легендарних артистів, відтворюючи найбільші виступи далеких років з неймовірною достовірністю.

Scream Inc. — один з найграндіозніших триб'ют-проектів, присвячених творчості Metallica. Кожне їхнє шоу — динамічний калейдоскоп, в якому потужне звучання агресивних гітарних рифів змінюється пронизливими симфонічними партитурами, а класична спадщина легенд хеві-металу набуває нового переосмислення.

Гурт Scream Inc. Фото надане прес-службою
Гурт Scream Inc. Фото надане прес-службою

Майстерність та віртуозність Scream Inc. відзначав сам Джеймс Гетфілд — фронтмен Metallica. З ним солідарні тисячі фанатів з усіх куточків Європи, адже Scream Inc. збирають повні зали в різних країнах — від Польщі до Португалії.

Scream Inc. plays Metallica — найважливіше шоу в історії гурту. В рамках концерту гурт представлять у симфонічному аранжуванні не лише хіти з альбому «S&M», але й інші легендарні пісні Metallica.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Гурт Scream Inc. Фото надане прес-службою
Гурт Scream Inc. Фото надане прес-службою

В епіцентрі Палацу Спорту буде встановлена ​​сцена з оглядом на 360 градусів, дизайн і конфігурація якої дозволять кожному з присутніх отримати незабутній візуальний досвід. Кожна зі сторін залу буде обладнана спеціальними аудіомасивами, щоб забезпечити максимальне покриття та якість звучання. По центру сцени розміститься живий симфонічний оркестр, в шоу також буде використовуватися піротехніка, снопи іскор, лазери, екрани — прийомів візуальної виразності Scream Inc. не бракує.

Гурт Scream Inc. Фото надане прес-службою
Гурт Scream Inc. Фото надане прес-службою

4 грудня, Палац Спорту, Scream Inc. plays Metallica.

Квитки в продажу з 31 травня. Однак зарезервувати радимо вже зараз, щоб встигнути придбати найкращі місця за найнижчою ціною.