Київстар разом з Планетою Кіно організував показ українського фільму «Мої думки тихі». Пересувний кінотеатр розмістили в дворі одного з житлових комплексів Борисполя, а його мешканці могли переглянути фільм прямо зі своїх балконів, не порушуючи умов карантину.

Для такого заходу на території ЖК установили великий екран, який було видно з вікон і балконів мешканців, а звук транслювали на хвилях радіо Miami (Київ 100,5 FM). Аби цілком занурити глядачів у атмосферу кінотеатру, партнер показу Планета Кіно безконтактно доставив глядачам попкорн, залишивши його біля дверей.

Після завершення сеансу всі охочі могли долучитись у facebook до прямого ефіру з головною акторкою фільму – Ірмою Вітовською, яка поділилася своїми враженнями від цієї події, а також спогадами про зйомки стрічки та лайфхаками, пов’язаними із перебуванням на самоізоляції.

«Від самого початку карантину ми активно закликали наших абонентів до свідомого дотримання самоізоляції та були першими, хто дистанційно зняв рекламний ролик для ТБ із важливим повідомленням #простозалишайтесявдома. Ми реалізували багато ініціатив, щоб наші абоненти могли провести карантин комфортно. Тішимося, що цей проєкт дав можливість урізноманітнити будні наших абонентів і ще раз нагадати про важливість дотримання карантину»,прокоментував маркетинг-директор компанії Київстар Павло Даніман.

Проєкт організувала агенція Plombir Event.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще