Наближається літо. Незалежно від того, стрункі ви, підтягнуті або повнішіі, ви повинні любити своє тіло. Та незважаючи на те, що задоволення починається з голови, корегуючий одяг не тільки приховає незначні недоліки і підкреслить жіночний шарм, але і додасть вам впевненості в собі.

Ось 5 причин, чому вам слід до нього звернутися:

Це зручно

У вас складається враження, що така білизна буде стискати ваше тіло, як зашнурований корсет, і не даватиме вам вільно дихати? Дайте їй шанс. Ймовірно, вам буде зручніше, ніж ви думали. Завдяки вишуканим вирізам відчуватиметься як друга шкіра, яку ви навіть не відчуєте під одягом. А вибираючи трусики-шортики, ви також запобігаєте неприємним потертостям на стегнах.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще


На вибір є три рівні ефекту схуднення. Перший - легкий - приховує незначні недоліки і його можна носити протягом дня без дискомфорту. Моделі із середнім ступенем схуднення чудово підходять для підтяжки тіла під вузькою сукнею і їх можна носити кілька годин на день, тоді як найвищий рівень схуднення рекомендується для особливих випадків, коли ви хочете виглядати дійсно чудово протягом короткого часу, але не стискати м’язи занадто довго.

Це виглядає чудово

Сучасні моделі корегуючої білизни не тільки функціональні та зручні, але й стильні. Матеріали, з яких вона виготовлена, стають все більш досконалими, оскільки новітні технології входять у їх виробництво. Сьогодні це поєднання практичного ефекту схуднення та ефектної спідньої білизни, за яку не буде соромно жодній жінці.

Хоча з практичних міркувань коригуюча білизна виготовляється переважно в нейтральних кольорах, таких як чорний, бежевий, білий або пудрово-рожевий, існують також фасони з мереживними орнаментами, елементи з напівпрозорого тюлю або атласу.

Забезпечує експрес-ефект

У вас у шафі є речі, які чекають свого часу? Завдяки правильно підібраному корегуючому одягу вам не доведеться залишати ці наряди «на потім». Моделі для схуднення оптично віднімуть до двох розмірів, залежно від інтенсивності ефекту моделювання.


Звичайно, це не означає, що вам слід відмовитися від здорового способу життя та регулярних фізичних вправ, але якщо вам потрібен негайний ефект, трусики, боді або корсет забезпечать вас цим. Ці непомітні предмети одягу згладжують фігуру, маскують незначні недоліки та формують проблемні частини тіла, такі як живіт, сідниці або стегна.

Підвищує впевненість у собі

Напевно, кожна жінка - незалежно від того, чи носить вона розмір XS, M або XXL - іноді погано почувається у власному тілі. Незалежно від того, правда це чи просто суб’єктивне відчуття, корегуюча білизна у таких ситуаціях може стати невидимим помічником, який допоможе вам повернути впевненість у собі. Вона призначена не тільки для власниць повних форм і повинна бути в гардеробі будь-якої жінки.

Чоловіки також її носять

Це так. У чоловіків також є проблемні частини тіла. Виробники спідньої білизни також знають про це, саме тому чоловіки, які хочуть сформувати своє тіло, можуть придбати, наприклад, футболку, що коригує живіт. І немає нічого поганого в бажанні почуватись і виглядати добре.


Як ви думаєте, чи знайде своє місце корегуючий одяг у вашому гардеробі? Ознайомтесь з пропозицією інтернет-магазину Astratex.ua, де ви знайдете широкий вибір спідньої білизни, купальників та одягу для себе та своїх близьких. Або ви можете придбати подарунковий сертифікат, щоб вони могли вибрати саме те, чого забажають.