Основне завдання молодят на весіллі — приймати щирі (а іноді не дуже) вітання, всім посміхатися і не забувати цілуватися під вигуки “Гірко!”. Роль гостей — зробити свято веселим, брати участь у конкурсах і танцювати. Але яке ж свято без подарунків?

Весільний презент відіграє важливу роль у настрої молодят. Тому обираючи подарунки треба відчувати на собі всю відповідальність, бути щирим та відвертим.

Сьогодні поговоримо з вами про те, що дарувати нареченим та біля чого краще пройти повз.

Всі “За” і “Проти”: що не варто презентувати молодятам

Оригінальність подарунку на весілля в тому, що він точно знадобиться отримувачам. І не важливо чи це супер дорогий презент, чи виготовлений своїми руками — якщо він не знадобиться молодій сім’я, навряд він для них сподобається. Для чого дарувати людям гамак чи вуличні крісла, якщо у них ще немає власної дачі і живуть вони на квартирі у місті? Думаєте, воно чемно зберігатиметься в гаражі, допоки сім’я не придбає власну ділянку?

Якщо ви — батьки наречених, хресні чи тітка, не намагайтеся пригадати, що дарували в день весілля вам. Це створить лише зайві проблеми і клопіт: чоловік з дружиною ще потім пересваряться який сервіз посуду використовувати та у яку кімнату повісити червоний килим з візерунком. Актуальність подарунку вимірюється потрібністю для отримувача, а не бажанням дарувальника його вручити.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Ще одне неписане правило — призначення подарунку для обох членів родини. Є ситуації, коли прабабусині сережки дарують обом партнерам. У такому випадку комплект постільної білизни набагато кращий варіант.

Хочете піднести побутову техніку? Ще до весілля дізнайтеся в наречених їх потреби та плани на майбутнє. Пральна машина, кавоварка, холодильник ми мультипіч — Що для них треба з цього списку? За кордоном популярно складати wish-листи, де винуватці свята відверто прописують свої потреби. Так гості точно дарують те, що потрібно.

Що подарувати на весілля: 7 ідей, які сподобаються будь-якій парі

Якщо ви говорите “Дарованому коневі в рот не дивляться”, то відразу зрозуміло ваше ставлення до сюрпризів. Насправді ж, вони мають бути особливими, призначатися індивідуально адресату. Ми пропонуємо вам список універсальних подарунків, які в майбутньому знадобляться кожній парі:

  • Вікенд на двох в Карпатах. Поринути у красу гір, з’єднатися з природою, прогулятися по сосновому лісі — що може бути більш романтично для закоханої пари? Оберіть комфортабельний номер для молодят і наречені привезуть вам місцевий сувенір на знак подяки.
  • Сертифікат в SPA-салон на двох. Відпочити після напруженої підготовки до весілля можна в сауні, а потім на масажному столі. Романтика при свічках із шампанським — те, що треба після шумного гуляння.
  • Гроші. Весілля, мабуть, єдине свято, де винуватці свята зрадіють конверту з купюрами. Але це все можна цікаво оформити: подарувати альбом з фотокартками, де під кожною буде певна сума. Або ж помістити всі гроші в банку і підписати “На світле майбутнє”.

Ціна подарунку немає значення. Головне, щоб він приносив користь своїм власникам і вони згадували про нього з посмішкою. А вас як дарувальників запросили на річницю.