Що: Виставка «Future of Work»

Де: центр «Арт-Братислава» (м. Київ, вул. Олександра Архипенка, 5)

Коли: з 22 липня до 1 серпня 2021 р.

Вхід вільний за умови попередньої реєстрації.

Які професії зникнуть до 2030 року? Що прийде на зміну класичним університетам? Які навички найбільше цінуватиме роботодавець майбутнього? А головне — як бути готовим до змін та обрати правильний шлях вже сьогодні? Відповіді на ці запитання дізнаються відвідувачі виставки «Future of Work», що пройде з 22 липня до 1 серпня у Києві.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Поштовхом до створення виставки стало проведення ґрунтовного дослідження, завдяки якому команді організаторів вдалось зробити низку важливих висновків про роботу майбутнього. Так, за результатами дослідження, тотальна діджиталізація та роботизація процесів призведе до суттєвої видозміни багатьох професій, а частина з них зникне вже до 2030 року. Внаслідок цього 50% усіх працівників потребуватимуть перекваліфікації. ​​Цікаво, що одними із найбільш затребуваних в Україні стануть професії у виробничій сфері. Вже зараз за опитуванням OLX Робота більшість абітурієнтів та студентів планують працювати у сфері роздрібної торгівлі, продажів та закупок.

Щоб підготувати молодь до глобальних змін у роботі майбутнього і була створена безкоштовна інтерактивна виставка «Future of Work». Це проєкт, який покликаний пояснити тренди роботи майбутнього у цікавому практичному форматі. Організатори переконують, що виставка буде корисною не лише для випускників та їхніх батьків, а й для тих, хто хоче розвинути у собі затребувані навички та освоїти новий фах.

На відвідувачів чекає насичена програма, яка поєднує у собі заходи онлайн та офлайн: тренінги та дискусії, стенди в приміщеннях та open air, консультації, інтерактивні експонати, інформативні лекторії, креативні локації та фотозони. Це можливість для молоді зазирнути вперед на десять років та вибудувати власний алгоритм дій для досягнення успіху у майбутньому України 2030.

В Україні така виставка проводиться вперше, тож команда проєкту закликає відвідати захід, оцінити та прокачати свої навички, дізнатися про тренди майбутнього від впливових стейкхолдерів та зробити крок до освоєння професії майбутнього.

Чекаємо на вас з 22 липня до 1 серпня у центрі «Арт-Братислава» (м. Київ, вул. Олександра Архипенка, 5).

Виставка безкоштовна. Для безпеки відвідувачів варто заповнити гугл-форму, щоб контролювати кількість людей на локації. Реєстрація за посиланням: http://future.careerhub.in.ua/

Дослідження «Future of Work in Ukraine» проведено Career Hub і Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» в межах програми «Мріємо та діємо». Програма «Мріємо та діємо» впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Будуємо Україну разом (БУР), Центром «Розвиток КСВ» (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network.

Національні партнери: Міністерство молоді та спорту України, Міністерство освіти і науки України. Бізнес-партнери: OLX Україна, Ukrsibbank BNP Paribas Group, Альфа-Банк, Nestlé, ELEKS, Нова пошта. Медіапартнери: Na chasi, Mind.ua, INSCIENCE, CreativityUA, Соцпортал. Інфопартнери: Або - Агенція медійного росту, America House Kyiv, AIESEC in Kyiv, Твій простір можливостей, БУР, Українська асоціація студентів, Українська асоціація молодіжних рад.

CSR Ukraine, Центр «Розвиток КСВ» – експертна організація в Україні, що об’єднує понад 40 великих компаній, спільно з якими вже десять років просуває принципи сталого ведення бізнесу та соціальної відповідальності, реалізує власні соціальні проекти, надає консультації, проводить семінари та тренінги з КСВ питань та звітів як для приватних компаній, так і для державних органів влади. Є національним партнером CSR Europe (Брюссель, Бельгія) і Всесвітньої бізнес-ради зі сталого розвитку (Женева, Швейцарія).

Career Hub – експертна платформа Центру «Розвиток КСВ», яка об’єднує молодь, роботодавців, державні органи та освітні заклади для кар’єрного розвитку молоді – від школи до успішної реалізації у професії.