Підготовка до проекту в самому розпалі, особливо у головних героїв Даніеля Салема і Олександра Аввакумова. Хлопці тренуються за голлівудською методикою і вирішили кинути виклик самому Бреду Пітту!

Щоденні репетиції, виснажливі тренування і сувора дієта вже дають свої результати.

В Українському кіно бракує чоловіків секс-символів. Салем і Аввакумов вирішили виправити цю ситуацію.

Кожен з них поставив собі за мету перетворити своє тіло в мрію всіх українських глядачок.

Даніель Салем скинув вже більше 10 кг завдяки тренуванням, та челенджу з Анітою Луценко - відомим тренером і блогером. Він впорався із завданням на відміну від Наталії Могилевської, яку за невиконання умов постригли на голо.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Кохання без вагання
Кохання без вагання

У Даніеля буде справжній бій без правил, який кине виклик боям з «Бійцівського клубу».

Олександр Аввакумов активно набирає суху масу і не вилазить зі спорт залу. «Чи вийде у нього стати гідним конкурентом Ахілла у фільмі Троя? Побачимо восени 2022 года!» - каже режисер фільму Сергій Шляхтюк.

Кохання без вагання
Кохання без вагання

«Ми плануємо показати українському глядачеві реально якісне кіно і відправити фільм у міжнародний прокат. Як тільки актори дізналися які сцени чекають попереду, вони відразу ж взялися за підготовку! Я навіть не встиг нічого сказати» - каже Сергій.

«Кохання без вагання» романтична комедія про організатора весіль, який не вірить у кохання, але у долі інші плани.