Компанія LG Electronics (LG) оновлює свій безкоштовний сервіс потокової передачі преміум-класу LG Channels, аби надати клієнтам LG smart TV покращені можливості перегляду. Окрім оновленого інтерфейсу, апгрейд містить більше каналів та має ширший вибір контенту для перегляду, враховуючи корейський контент, фільми, спорт, музику й новини, та збільшує кількість доступних каналів зі 1 600 до 1 900.*

Оскільки кількість переглядів і час перегляду LG Channels збільшилася вдвічі порівняно з минулим роком, LG розширює глобальну доступність LG Channels з 14 до 25 країн, і планує потроїти своє європейське покриття до кінця року. LG Channels також стане доступним для більш ніж 30 брендів смарт-телевізорів, що працюють на платформі LG WebOS TV, включаючи Motorola, JVC, Polaroid та MASTER-G.

Новий інтерфейс LG Channels розроблений в більш інтуїтивно зрозумілій і легкій формі та має покращену функцію рекомендацій контенту, яка аналізує переваги перегляду і пропонує найбільш підходящі пропозиції з великої бібліотеки безкоштовного контенту. Новий користувальницький інтерфейс доступний для моделей смарт-телевізорів LG, що працюють під управлінням версій webOS 5.0 і новішими, і невдовзі з'явиться версія для webOS 3.0-4.5. Додаток LG Channels для смартфонів буде запущено наприкінці цього року в Північній Америці, що дасть користувачам ще один зручний спосіб насолоджуватися контентом.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Завдяки партнерству LG з південнокорейською платформою цифрових медіа NEW ID, LG Channels з 2020 року додає свіжий, привабливий корейський контент в бібліотеку LG Channels. В рамках розширення своїх послуг LG має намір відкрити більше каналів і розширити доступність для більшої кількості країн. Корейський кіноканал преміум-класу NEW K.MOVIES запустився в Європі і скоро буде доступний в Північній Америці і Мексиці, де інтерес до корейських розваг як ніколи високий.

LG продовжить розширювати співпрацю з провідними світовими та місцевими постачальниками контенту, щоб покращити враження від перегляду на телевізорах LG, а також урізноманітнити свої програми для нової аудиторії з такими каналами, як Rakuten Viki, OnDemandChina, BABY SHARK TV та Kids Pang TV. Rakuten TV вже представлений у сервісі LG Channels на основних європейських ринках, пропонує кращий вибір відібраного контенту з різних категорій, включаючи комедії, бойовики, драми та Rakuten Stories. Доступ до додатку Rakuten TV можна швидко і зручно отримати за допомогою спеціальної гарячої клавіші на новому пульті LG Magic Remote 2021.

Крім того, понад 100 телеканалів Pluto з'являться на LG Channels в кінці цього року в деяких країнах Європи та Латинської Америки. Pluto TV пропонує ретельно підібраний вибір унікальних каналів з місцевими та міжнародними тарифами для будь-якого віку та інтересів, таких як Pluto TV Action, Masterchef, Pluto TV Cinema, Pluto TV Telenovelas та Pluto TV Anime.

А завдяки дистриб'юторському партнерству LG з Amagi глобальний хаб музики і культури відомого продюсера Квінсі Джонса, Qwest TV, буде запущено на телевізорах LG у Франції, Німеччині, Іспанії, Італії, Бразилії та Мексиці до кінця 2021 року. В якості додаткового бонусу місцеві сервіси, такі як Hollywire, з'являться в Бразилії та Мексиці, тоді як іспанські глядачі зможуть насолоджуватися TV UP.

Доступність каналів залежить від регіону та країни.

Про компанію LG Electronics Home Entertainment

Компанія LG Home Entertainment – лідер в галузі телевізорів та аудіо-, відеосистем і є всесвітньо визнаним новатором у сфері виробництва OLED-телевізорів, які здійснюють революцію в категорії преміум-телевізорів. LG прагне покращити життя клієнтів завдяки інноваційним продуктам домашніх розваг на чолі з визнаними нагородами OLED-телевізорами і телевізорами QNED Mini LED з технологією Quantum Dot NanoCell та аудіорішеннями, розробленими в співпраці з Meridian Audio. Щоб отримати більше новин про LG, відвідайте www.LGnewsroom.com.