На виставці CES 2022 компанія LG Electronics (LG) представить нову лінійку аудіотехніки, що включає різноманітні моделі з чудовою продуктивністю, унікальним стильним дизайном та новим захоплюючим звуком. При цьому продукти забезпечують також точне відтворення з ефектом занурення під час перегляду фільмів, прослуховування музики та у комп'ютерних іграх.

Вражаючу лінійку аудіосистем LG очолює Hi-End саундбар LG S95QR. Як цілісне аудіорішення високого класу, ця модель може похвалитися вихідною потужністю 810 Вт та 9.1.5-канальним об'ємним звуком з ефектом занурення. П'ять вертикальних каналів – три на звуковій панелі, включаючи перший у світі вертикальний центральний канал, та два у тилових каналах, підвищують силу і точність відтворення, що розширюють звукову сцену, створюють ефект максимальної реалістичності.

Це ідеальний вибір для любителів кіно, які бажають покращити якість домашнього кінотеатру. Саундбар LG з центральним динаміком забезпечує більш чіткі діалоги та робить контент Dolby Atmos та DTS:X ще більш захоплюючим. А з IMAX Enhanced користувачі можуть насолоджуватися приголомшливим тривимірним звуком під час перегляду сумісного контенту.

LG S95QR має кілька ключових покращень, насамперед підвищення продуктивності нових динаміків, камер динаміків та сабвуфера. Низькочастотні динаміки більшого розміру забезпечують вищу якість звуку з глибокими резонансними басами, що імітують звукову систему кінотеатру із ефектом зануренням. Для лінійки 2022 року LG оновила бездротові тилові колонки, збільшивши кількість каналів з чотирьох до шести, оснастивши модель чотирма фронтальними та бічними динаміками, на додаток до двох динаміків, що спрямовують звукові хвилі вгору. Удосконалені в порівнянні з аналогами в цьому класі, тилові колонки саундбару LG призначені для рівномірного розподілу звуку по широкому простору з кутом 135 градусів. Таке рішення надає клієнтам більше можливостей для розміщення акустичних елементів, що особливо зручно для невеликих кімнат.

Саундбар оснащений більш чутливим приймачем, що дозволяє збільшити відстань між саундбаром, супутнім сабвуфером та тиловими колонками без шкоди якості звуку. Завдяки стабільнішому бездротовому з'єднанню LG S95QR усуває перепади та затримки у виведенні звуку для перегляду та прослуховування без відволікаючих факторів. Завдяки включенню технології Horizon компанії Meridian Audio в режим «музичний», звукова панель може мікшувати двоканальний звук до 7.1-каналів для більш реалістичного акустичного об'ємного звучання.

Новий саундбар LG – чудове рішення для геймерів та меломанів. Звукова панель LG має змінну частоту оновлення (VRR) та автоматичний режим низької затримки (ALLM), що робить цю модель незамінною для консольних геймерів, яким потрібна ідеальна синхронізація дій на екрані та звуку*. Завдяки підтримці високоякісних сервісів потокової передачі музики, саундбар LG робить прослуховування особистих плейлистів та улюблених виконавців ще приємнішим.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Більше того, LG S95QR пропонує інтуїтивно зрозумілий інтерфейс користувача при роботі з Google Assistant, Amazon Alexa та іншими помічниками AI. За допомогою інтелектуальних пристроїв власники можуть легко керувати потоковою передачею музики, регулювати гучність та змінювати режими відтворення, а також керувати потоковою передачею музики за допомогою голосових команд. А тепер, з аудіо-ключем LG WOWCAST Wi-Fi, слухачі можуть насолоджуватися багатоканальним звуком без спотворень, не переймаючись необхідністю підключити до телевізора неприглядний кабель **.

При підключенні до сумісного телевізора LG, саундбар отримує переваги вдосконаленої функції AI Sound Pro для чіткішого й реалістичнішого звучання контенту. Перехресна сумісність дозволяє власникам телевізорів LG використовувати один пульт для керування телевізором та саундбаром. А з покращеною функцією калібрування AI Room модель S95QR може адаптувати своє звучання до будь-якого приміщення, аналізуючи розміри кімнати, щоб забезпечити більш коректне низькочастотне звучання, відкаліброване для максимальної точності.

Лінійка саундбарів LG 2022 року розроблена з урахуванням турботи про навколишнє середовище зі зниженими викидами вуглекислого газу протягом усього життєвого циклу продукту. Крім доставки у 100% паперовій упаковці та використання переробленої пластмаси для зовнішнього корпусу, у нових моделях саундбарів використовується новий матеріал із композиційного волокна, який є легшим, що скорочує викиди вуглецю при транспортуванні. А завдяки відносно скромному енергоспоживанню саундбари LG також економлять електроенергію під час використання.

З 4 січня (тихоокеанський стандартний час) відвідувачі віртуального стенду LG на виставці CES можуть ознайомитися з останніми аудіоінноваціями для сучасного способу життя. Інтерактивна цифрова виставка представлятиме повну лінійку саундбарів LG 2022 року: XBOOM 360, ігровий динамік UltraGear та лінійку бездротових навушників TONE Free, включаючи відзначений нагородою CES 2022 Innovation Award FP9 з футляром UVnano, Plug & Wireless, 3D Sound Stage та єдиному у своєму роді режим шепоту Whispering Mode. Шанувальники та підписники також можуть бути в курсі останніх анонсів LG у соціальних мережах, підписавшись на # LGCES2022.

*. 4K 120 Гц HDR для ігор не підтримується

** LG WOWCAST продається окремо.

Про компанію LG Electronics Home Entertainment

Компанія LG Home Entertainment – лідер у галузі телевізорів та аудіо-,відеосистем і всесвітньо визнаний новатор в області виробництва OLED-телевізорів, які здійснюють революцію в категорії преміум-телевізорів. LG прагне покращити життя клієнтів завдяки інноваційним продуктам домашніх розваг на чолі з визнаними нагородами OLED-телевізорами і телевізорами QNED Mini LED з технологією Quantum Dot NanoCell та аудіорішеннями, розробленими у співпраці з Meridian Audio. Щоб отримати більше новин про LG, відвідайте www.LGnewsroom.com.