Сьогодні майже кожна телефонна компанія конкурує з Apple. Вони завжди намагаються перевершити один одного в плані нових функцій та специфікацій. За словами виробника, тринадцята серія iPhone гарантує безпеку особистої інформації своїм власникам. У мережі з'явилася інформація про кілька цікавих функцій та про те, як їх увімкнути на смартфоні.

Рівень конфіденційності став ще вищим. Виробник також дав можливість самостійно налаштовувати необхідні заходи захисту. Починаючи від особистих даних AppStore, і закінчуючи обмеженнями для контекстної реклами. Кіберзлочини та погрози стали реаліями 21 століття, від яких варто вберегтися, тому конфіденційність є важливим фактором під час використання телефону. iPhone продовжує покращувати захист даних, тому фотографії, відео та інші дані залишаться в безпеці. Щоб підключити все необхідне, слід зайти до конфіденційності на телефоні.

Тепер можна контролювати доступ додатків до ваших даних. Програми запитують певні дані для того, щоб показувати більш відповідну рекламу окремому користувачеві. Також це може бути корисно для розуміння потреб аудиторії програми, щоб завдяки різноманітним шаблонам та даних від вас покращувати свій продукт. Існують випадки, коли в деяких компаніях відбувається витік даних, через що в мережу потрапляє конфіденційна інформація про користувачів. Тому так важливо заблокувати інформацію від підозрілих програм.

Щоб увімкнути функцію блокування відстеження програм, необхідно зайти в налаштування, вибрати розділ "конфіденційність" та натиснути на "Відстеження". Тут можна знайти всю інформацію про програми та вимкнути окремі зі списку.

Також в iPhone 13 доступна інформація про дію програм. Для цього в налаштуваннях конфіденційності потрібно вибрати пункт "Записати активність програми". Через деякий час можна буде переглянути те, які дії з вашими даними виконували окремі програми та відстежити те, що підозріло часто використовує певні дозволи, наприклад, дані про місцезнаходження або про ваші пошукові запити. Далі слід повернутися до попередньої функції, щоб обмежити підозрілий додаток.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Одна з найнеймовірніших функцій – можливість знайти пристрій із вимкненим живленням. Знайти телефон можна навіть якщо зловмисник вимкнув пристрій та скинув його до заводських налаштувань. А ще якщо смартфон повністю розрядився. Це корисно, якщо телефон буде втрачений або його вкрадуть. За допомогою цієї нової функції тепер можна свій телефон і навіть віддалено стерти всі дані. Здійснити пошук можна за допомогою іншого девайса від Apple, наприклад iPhone друга або вашого Macbook.

З кожним роком Apple змінюється дедалі значніше. Деякі зміни відразу впадають у вічі, інші інновації стають помітними під час використання. Можна зробити висновок, що смартфон iPhone 13 оснащений великою кількістю функцій і технологій, які мають на меті захист особистих даних кожного клієнта в різних ситуаціях. Пристрій ідеально підійде тим, для кого в пріоритеті залишається безпека особистої інформації. На цей момент ця модель продається за відмінною ціною в магазині eStore.ua і кожен може переконатися самостійно в його функціоналі.