В рамках проєкту «Дітям – дитинство. Розфарбуймо життя» компанія АЛЛО передала 2,5 мільйони гривень благодійному фонду «Голоси дітей». Завдяки цьому вже з 1 грудня у Трускавці, Харкові та Кривому Розі свою роботу розпочали осередки психологічної допомоги для українських дітей зі статусом ВПО та дітей, яких торкнулася війна. Роботу осередків спрямовано на покращення настрою та психоемоційного стану дітей, програма розрахована на 600 учасників. Також під час проєкту у Херсоні та Миколаєві 1900 сімей із дітьми отримають гуманітарні набори з продуктами та дитячою побутовою хімією.

«Внаслідок повномасштабної війни тисячі українських дітей зазнали матеріальних проблем та психологічних травм. Багато родин з дітьми все ще мають незакриті базові потреби у їжі та засобах гігієни. Наш обов’язок – допомагати цим дітям,, намагатися повернути їм безтурботне різнобарвне дитинство. Ми віримо, що це можливо завдяки гуманітарній допомозі, а також своєчасній роботі з психологами, які працюють за спеціальними програмами для дітей. Сподіваємося, що співпраця АЛЛО та БФ “Голоси дітей” зробить дитинство цих дітей трішки світлішим», – зазначив Дмитро Деревицький, голова ради директорів ГК «АЛЛО».

Програма психологічної допомоги діятиме впродовж трьох місяців, за цей час 600 маленьких українців зможуть отримати професійну психологічну допомогу як на групових заняттях, так і на індивідуальних консультаціях. Заняття відбуваються з урахуванням безпечних умов у супроводі психологів та соціальних працівників, які працюють за програмами «Безпечний простір», «Діти та Війна», «Серійне малювання» та включають інші активності ширшого психосоціального змісту.

Окрім осередків, також працюють мобільні команди, які надають професійну психологічну допомогу в Східниці, Тустані, Бориславі, Дрогобичі. В рамках проєкту діють групи дитячої підтримки, а в Дергачах, Покотилівці та Жуковському Харківської області – виїзні групи.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

АЛЛО — маркетплейс національного масштабу з товарами від електроніки, косметики та інструментів до одягу та меблів, з доставкою замовлень додому, на пошту або в магазини у понад 140 містах України.

allo.ua – тицяй що хочеш!

Благодійний фонд «Голоси дітей» відомий з 2015 року. Впродовж семи років фонд надавав допомогу дітям, постраждалим в результаті бойових дій на сході України. Від початку повномасштабного російського вторгнення в Україну в центрі його уваги – евакуація сімей, негайне реагування на гуманітарні виклики та професійна психологічна допомога.