Від Полтави і до Чернівців – у 18 містах України тисячі дітей візьмуть участь в інтерактивних виставах. Маркетплейс АЛЛО став партнером чарівних подій та нараховує гостям 500 АЛЛО Грошей на купівлю подарунків до свят.

Зимовий тур «Доставка казки до вашого міста» розпочався 6 грудня і вже відвідав шість міст. Мета проєкту – створити різдвяну магію і подарувати позитивні емоції дітям, особливо в містах, де свята не вистачає. В центрі події – яскравий величезний трак, що перетворюється на казковий простір для інтерактивної вистави. Діти, що завітали на свято, безпосередньо стають героями шоу та неодмінно отримують подарунки.

«Ми доставляємо свято в кожному новорічному відправленні, і казку доставляємо теж. За місяць ми проведемо 1536 театральних сеансів, а це на 20 тисяч дитячих посмішок більше», — говорить Інна Поперешнюк, співзасновниця Нової пошти.

Навколо траків, на подвір’ї ярмарку, розмістилися сфери-іглу, де партнери туру пропонують розваги для дітей та дорослих. Так, найменші гості простору АЛЛО можуть протестувати популярні дитячі подарунки – помалювати на планшетах чи створити власний артоб’єкт 3D-ручкою. А батьки можуть підзарядити свої гаджети, а ще – отримати бонуси в розмірі 500 АЛЛО Грошей для покупок подарунків для родини. Кожна одиниця АЛЛО Грошей дорівнює 1 гривні знижки. Для їх отримання потрібно зареєструватися на сайті АЛЛО.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

«В час зимових свят родинні миті стають найціннішими подарунками. АЛЛО підтримує тур «Доставка казки до вашого міста», що стане справжнім святом і для дітей, і для батьків. Цього року ми в АЛЛО приділяємо особливу увагу дітям, і одночасно з цією колаборацією з Новою поштою ми проводимо власний благодійний проєкт – «Дотик до дитячих Мрій», метою якого є акумуляція коштів для купівлі 1000 планшетів дітям, що постраждали від війни. З кожної покупки подарунків – товарів для дітей в мобільному застосунку АЛЛО – ми передаємо 10% на такі планшети», – зазначив Артур Матковський, директор із маркетингу маркетплейсу АЛЛО.

Відвідування святкових локацій «Доставка казки до вашого міста» та участь у виставі безоплатні. Дізнатися дати події у своєму місті можна на сайті АЛЛО та Нової пошти. Тур триває до 7 січня 2024 року.

АЛЛО — маркетплейс національного масштабу з товарами від електроніки, косметики та інструментів до одягу та меблів, з доставкою замовлень додому, на пошту або в магазини у понад 100 містах України.

allo.ua – тицяй що хочеш!