Тому якщо хочеться порадувати близьку та кохану людину сюрпризом з приводу чи без, чому б не подарувати парфуми?

Звичайно, завдання здається трохи складним, адже аромат — це індивідуальне вираження стилю та характеру, і вибір відповідного запаху потребує уваги до деталей. У цій статті ми розповімо, як вибрати парфуми для чоловіка на подарунок та не помилитися.

Порада № 1: вивчайте популярні бренди

Певні бренди часто стають знаковими для певних стилів та типів ароматів. Парфуми Versace, наприклад, асоціюються з розкішшю, внутрішньою свободою, сучасною маскулінністю. Але у чоловіка можуть бути й інші уподобання, тому досліджуйте популярні бренди парфумів, щоб з’ясувати, які з них відповідають смакам та уподобанням вашого одержувача подарунка.

Порада № 2: вивчіть те, чому він надає перевагу

Перш ніж вирушити в магазин за подарунком, спробуйте з’ясувати, які вподобання чоловік має щодо ароматів. Можливо йому подобаються свіжі, цитрусові ноти або тепліші чи деревні. Уважно прислухайтеся до того, що він говорить про власне сприйняття запахів або уточніть це у його друзів чи близьких. Якщо є можливість піддивитися, які аромати він носить, не нехтуйте нею, це суттєво полегшить пошуки відповідної композиції.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Порада № 3: визначтеся з типом аромату

Парфуми можна класифікувати за групами. Найчастіше чоловікам підходять фруктові, деревні, фужерні, східні, водні, гурманські аромати. Врахуйте стиль та повсякденні звички чоловіка, коли вибираєте композицію на подарунок. Наприклад, для ділової людини підійдуть свіжіші та легші аромати, тоді як для того, хто веде більш розслаблений спосіб життя — глибші та тепліші.

Порада № 4: протестуйте аромати у магазині

Перед тим, як зробити остаточний вибір, відвідайте магазин і протестуйте кілька ароматів. Навіть якщо ви замовлятимете композицію в інтернеті, краще її оцінити не тільки за відгуками. Щоб зрозуміти, як звучать чоловічі парфуми, нанесіть їх на зап’ястя і дайте деякий час вивільнитися. Спробуйте кілька різних варіантів, щоб визначити, який аромат найкраще поєднується з індивідуальною хімією шкіри.

Порада № 5: не забувайте про сезонність

Підбирайте аромат з урахуванням пори року та події, у зв’язку з яким ви даруєте подарунок. Легкі, освіжальні аромати підходять для весни та літа, тоді як тепліші та насичені для осені та зими. Також врахуйте, чи це буде повсякденний аромат або щось для особливих випадків. Не поспішайте, приділіть увагу деталям, і ваш подарунок буде приємним і незабутнім!