В офісі Союзу європейських футбольних асоціацій проходять обшуки. Їх проводить швейцарська поліція в зв'язку з можливою причетністю колишнього генерального секретаря організації і нинішнього президента ФІФА Джанні Інфантіно до справи про панамських офшорах.

Про це повідомляє видання ВВС. Раніше стало відомо, що УЄФА продав права телетрансляцію турніру Ліги чемпіонів в країнах Південної Америки Хьюго і Маріано Джінкісам. Американська прокуратура звинувачує їх в дачі хабарів футбольним чиновникам. Крім того, проти них є підозри в шахрайстві, розміри якого сягають кількох мільйонів доларів.

УЄФА, в свою чергу, заперечує будь-які порушення з боку чиновників організації і маркетингових партнерів асоціації. Поліцейські провели обшуки без попередження. Під час них правоохоронці вилучили з офісу футбольної організації документи, які стосуються контракту на телетрансляції. В УЄФА заявили, що будуть активно допомагати слідству в цій справі.

Читайте також: Футболіст Мессі пропустить через суд матч на Копа Америка

Нагадаємо, в ході журналістських розслідувань з'явилися публікації про причетність політиків і знаменитостей до схем з відмивання грошей про офшорах. Проект отримав назву "Панамський архів", оскільки розслідування основані на документах фірми Mossack Fonseca з Панами.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще