Воротар однієї з бразильських команд прославився забитим м'ячем. Але гол у його виконанні влетів у власні ворота, а не команди суперника. Такий конфуз трапився в Бразилії одному із матчів Серії Б.

Після подачі кутового гравці суперника змогли вибити м'яч. Після серії рикошетів вони розпочали атаку на ворота голкіпера. Форвард суперників завдав удар, але воротар ненадійно зіграв на виході й не зміг вибити м'яч в поле.

Читайте також: Магія: футболіст забив автогол зі своєї половини поля (відео)

Після повторного удару його одноклубник вибив м'яч з лінії воріт, але він зрикошетив від голови голкіпера й залетів у власні ворота.

Нагадаємо, воротар маловідомого футбольного клубу "Тефана" з Таїті і національної збірної країни Мікаель Рош зумів отримати світову славу через курйозний гол у власні ворота. 33-річний голкіпер отримав м'яч від гравця своєї команди після вкидання з-за бокової лінії. Його ніхто не пресингував з футболістів суперника, щоб він запанікував і вибив м'яч. Але Рош вирішив вдарити м'яч з гострого кута поперек поля. Після цього він полетів прямо в сітку власних воріт.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще