Збір участників параду призначено на 14.00 біля "Золотих Воріт" (вул. Володимирська, 40А), повідомляє "Depo.Київ", інформує "Знай".

Марш пройде центральними вулицями столиці за маршрутом: Золоті Ворота – Софійська площа – Михайлівська площа – Європейська площа – Арка дружби народів.

Цьогоріч до Мегамаршу приєднаються: Одеса, Черкаси, Вінниця, Дніпропетровськ, Миколаїв, Івано-Франківськ, Броди, Черняхів, Ужгород.
За кордоном також виявили бажання проводити Мегамарш у Лондоні, Стамбулі, Токіо, Кишиневі.

Читайте також: В Києві розшукують водія що збив дівчину

Цікаво, що ідея проведення Мегамаршу у вишиванках виникла у студента київського університету Андрія Бабінського ще у 2008 році. На перший похід прийшло чотири людини.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

На сьогоднішній день, Мегамарш це масштабне дійство, яке щороку об'єднує все більше громадських активістів та мешканців як великих так і зовсім маленьких міст України та світу.