Поліція Києва продовжує пошук злочинця, що вчора пограбував пункт обміну валют, та підстрелив поліцейського, який намагався його затримати. Інцидент відбувся Шевченківському районі столиці.

"Вчора ввечері надійшов виклик на вулицю Бульварно-Кудрявська у Шевченківському районі столиці: невідомий вибив вікно у касі пункту обміну валют та, зробивши кілька неприцільних пострілів із пістолета, змусив працівника віддати гроші." - повідомляє Головне управління Національної поліції в Києві.

На місце злочину за кілька хвилин приїхав наряд поліції охорони, який викликала касир пункту обміну. Жінка розповіла правоохоронцям, як до приміщення зайшов чоловік з великою сумкою за плечима. Розбивши вікно молотком, нападник погрожуючи пістолетом змусив жінку віддати всі гроші. За її словами злочинець вкрав близько 10 тисяч гривень та більш ніж 1700 доларів США. Касир надала співробітникам поліції прикмети грабіжника та додала, що в нього сильно порізана кисть лівої руки.

Читайте також: У Києві розстріляли вночі чоловіка

Поліцейські відправилися на пошук злочинця і знайшовши чоловіка зі схожими прикметами почали його переслідування. На вимогу зупинитися, підозрюваний відкрив вогонь, одна куля влучила в ногу співробітнику поліції.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Грабіжнику вдалося втекти від переслідування.

За справою відкрито кримінальне провадження за статтями ч. 3 ст. 187 (Розбій), ч. 2 ст. 342 (Опір працівникові правоохоронного органу) та ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до 12-ти років позбавлення волі з конфіскацією майна.