Депутат КМДА Тетяна Меліхова підтвердила, що дошкільні та шкільні заклади Києва переповнені на понад 20% і для вирішення цієї проблеми потрібно підключити виконавчі органи міської влади, які мають підшукати додаткові приміщення та відповідним чином спланувати свій бюджет.

"В місті Києві зараз працює 551 дошкільний заклад, і на сьогоднішній день дітей при плановій навантаженості у 100 дітей на один дитсадок, зараз заповнюваність 120 дітей. Зрозуміло, що заклади перевантажені", - зазначила Меліхова для радіостанції "Голос толиці".

Читати також: На дорогах Києва помічений один з найдорожчих в світі автомобілів

На думку Меліхової, забудовників потрібно спонукати до будівництва нових дитячих садочків ще на стадії проектної документації щодо зведення нових житлових комплексів, оскілки вже через кілька років ця проблема набуде колосальних масштабів.

Нагадаємо, раніше експерт аналітичного центру ЦЕДОС Ірина Когут, заявила, що шкільна програма на занадто перевантажена, від чого страждає якість навчання. На думку Когут, в першу чергу потрібно реформувати старшу школу.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще