На вулиці Оболонській, 29 у Києві на Подолі забудовник для охорони нелегального будівництва привів тітушек і звинувачує жителів сусіднього будинку в організації наркопритонів.

"Терміново! На вулиці Оболонській, 29 зараз твориться повне беззаконня, забудовник нелегального будівництва привів бугаїв тітушек і звинуватив жителів сусіднього будинку, що у них в гаражах навколо будівництва наркопритони. Під цим приводом гаражі хочуть знести. Поліцію завантажили складанням якихось протоколів, потрібна увага преси і небайдужих людей району", - про це в Facebook написав активіст Павло Калюк.

Відзначимо, що січня 2016 року громадські активісти зверталися до КМДА з проханням розібратися з нелегальним будівництвом за вказаною адресою. Але київська влада на звернення громадян жодним чином не відреагувала.

Читайте також: Львівське сміття спалюють у Києві за бюджетні гроші

Нагадаємо, що не дивлячись на чисельні скарги киян скандальний забудовник за адресою вулиця Гончара, 17-23 встановив новий паркан на місці демонтованого та відновив будівництво.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще