Через дощову погоду в столиці час від часу відбуваються аварії. На даний момент дуже складно з проїздом на деяких ділянках.

Як повідомляє "Київ Автомобільний", складності з проїздом спостерігаються на Столичному шосе в бік Південного мосту від вулиці Заболотного й до розв'язки в районі проспекту Науки. Там відбулася ДТП за участі двох фур і двох легковиків.

Також досить складно з проїздом на проспекті Палладіна у бік Академмістечка. Там, перед ж/д мостом на Новобіличах сталася аварія. У результаті ДТП автомобіль перекинувся.

Крім цього, на проспекті Палладіна мікроавтобус зніс стовп.

Київських водіїв просять дотримуватися швидкісного режиму на дорогах.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Читайте також: Владу попросили "очистити" Київ від віруючих

Нагадуємо, у столиці грабіжники напали на водія позашляховика марки "Фольксваген". У нього відібрали сумку, в якій знаходилося близько 800 тисяч гривень.

Згідно з повідомленням, інцидент стався вчора, 20 липня, за адресою: вулиця Червоноткацька, 46 в Дніпровському районі.