Більше трьох тисяч людей взяли участь у пікетуванні Генеральної прокуратури, яке відбулося сьогодні, 17 серпня. Акція проходить "проти викрадення й тортур співробітників Національного антикорупційного бюро".

Активісти прийшли під ГПУ зі зв'язаними руками й пакетами на головах. Учасники акції тримають плакати з написами "прокурорських катів - за грати", "Руки геть від НАБУ" .

Тут також помічені активісти "Автомайдану", "Центру протидії корупції" та ветерани АТО. Прибули й кілька депутатів Верховної Ради: Мустафа Найєм і Сергій Лещенко, повідомляє vchaspik.ua.

Учасники протесту в такий спосіб вирішили привернути увагу генпрокурора Юрія Луценка до дій своїх співробітників щодо представників НАБУ (Національне антикорупційне бюро).

Активісти зазначають: якщо глава Генеральної прокуратури не відреагує на їхні вимоги й не дасть відповідної оцінки діям своїх підлеглих, вони будуть вимагати його відставки.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай", ескалація конфлікту між силовими відомствами України і Національним антикорупційним бюро (НАБУ) постійно наростає.