На сьогоднішньому засіданні Київради голова Наглядової ради"ХК" Київміськбуд", Володимир Слончак відмовився звітувати про творчу та благодійну роботу компанії.

Про це повідомляє "КиевВласть".

Таку інформацію він назвав конфіденційною, попри те, що вона була включена в результати планової аудиторської перевірки, яка проводиться щороку.

Крім того, згідно договору між "Київміськбудом" та аудиторською фірмою "KPMG", висновки про фінансово-економічної діяльності підприємства навіть для депутатів є таємною інформацією.

Читайте також: "Київміськбуд" пішов на кардинальні заходи у війні за спальний район

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Головний бенефіціар роботи" Київміськбуду "- його корумпований менеджмент, а лідируючі позиції компанії в рейтингах різного роду досягаються не через ефективної роботи компанії, а завдяки неконкурентному доступу до міських ресурсів. У такій ситуації хотілося б ознайомитися з результатами незалежного аудиту ", - заявив депутат Київради з фракції "Самопоміч", Леонід Антоненко.

Проте, Слончак не звітував, посилаючись на обмеження доступу до даних.

Нагадаємо, раніше "Київміськбуд" на тлі подій навколо забудови у Святошинському районі Києва оголосив страйк, припинивши всі будівництва в столиці.