Творці популярної стрілялки Call of Duty презентували черговий трейлер гри Infinite Warfare, яка з'явиться у продажі найближчим часом. Один з антигероїв гри отримає зовнішність Кіта Харінгтона, який зіграв Джона Сноу у "Грі престолів".

У новому ролику можна побачити, як персонаж Харінгтона закликає вбити головного героя капітана Рейеса, якому, звісно ж, вдається оминути смерть.

Також відомо, що у Call of Duty: Infinite Warfare з'явиться ще один персонаж із зовнішністю популярної персони. Ірландський боєць змішаних типів Конор Макгрегор також зіграв поганого хлопця.

Реліз нової Call of Duty відбудеться 4 листопада цього року на PC, PS4 та Xbox One. Базова версія матиме ціну 60 доларів (1600 гривень).

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Портал "Знай.ua" писав про шалену популярність зачіски Джона Сноу. Перукарі роблять тисячі завивок мешканцям Великої Британії.