На Закарпатті почали створювати нову поліцію. За повідомленням міністра МВС Арсена Авакова на Facebook, її очолить народний депутат Мустафа Найєм.

"Міняємо не тільки кадри. Змінюємо систему роботи міліції. У суботу, в Ужгороді ухвалили, при найвищому ентузіазмі Геннадія Москаля, рішення: прийом заявок на конкурсний відбір стартує наступного тижня", - написав він.

Також міністр повідомив, що куратором закарпатської поліції стане Мустафа Найєм. Окрім нових кадрів, до роботи будуть залучені декілька київських поліцейських бригад.

Читайте також: "Правый сектор" зовет на митинг против власти

Нагадаємо, у зв'язку із нещодавніми контрабандними конфліктами на Закарпатті, новим губернатором став Генадій Москаль. Президент Порошенко звільнив всіх начальників міських адміністрацій області.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще