У москвичів в анексованому Криму включається роумінг, поскаржився глава Федеральної антимонопольної служби Росії Ігор Артем'єв.

"Я вважаю, що наявність роумінгу в Криму або в Московській області для москвичів - це просто ганьба. Що, не в своїй країні живемо, чи що?" - цитують його заяву російські ЗМІ.

З огляду на це, його служба "підготує пропозицію про вилучення поняття національний роумінг із законодавства та актів уряду".

Глава Федеральної антимонопольної служби Росії зазначив, що поняття роумінгу як технічна характеристика збережеться, "а як юридична категорія, що дозволяє вводити певну додаткову плату, вона повинна зникнути".

Повідомляється, що в анексованому Криму масово скаржаться на перебої з мобільним зв'язком. Складнощі зі зв'язком виникли, зокрема, у абонентів у Севастополі, Ялті, Керчі.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", так званого командира "ДНР" Вадима Погодіна на прізвисько Керч затримали в анексованому Криму за запитом Інтерполу.